Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče
Ribolov iz Čamca - Zakon ne brani - Korisnik voda - BRANI !?
parigroz:
<peep>............ako krenem da komentarisem,opet ce da mi ripi zucker i pritisak..........
:diablo: :skull: :sorry: :aikido: :nono: :heat: :aggressive: :diablo:....i oca i mater,
e ajde sad stvarno da ih bojkotujemo i ne placamo im nista zivo,mamicu im nenormalnu!
ne moz covek vise ni na vodu da se skloni od budalastine....................grrrrrrrrr!
poljo:
--- Citat: rade 08, 02, 2010, 08:46:06 pre podne ---LSI moze udruzenje ali mozda bi trebalo razmisliti o militantnom krilu moje ladje.To je u trendu. :triniti:
--- Kraj citata ---
Besplatna obuka i trenig od mene.
LSI:
--- Citat: poljo 09, 02, 2010, 09:13:03 pre podne ---
--- Citat: rade 08, 02, 2010, 08:46:06 pre podne ---LSI moze udruzenje ali mozda bi trebalo razmisliti o militantnom krilu moje ladje.To je u trendu. :triniti:
--- Kraj citata ---
Besplatna obuka i trenig od mene.
--- Kraj citata ---
Poljo,
Ovu stvar moramo tretirati kao untrašnje pitanje. Bojim se da svako uplitanje sa strane može da dovede do toga da nas proglase stranim plaćenicima, izdajnicima i svim ostalim što smo već videli na ovim prostorima.
Inače, za mahanje usr...nim štapovima nije potrebna neka specijalna obuka. Dovoljna je samo dobra (čuj: dobra!) volja i malo kondicije da bi mogli da ih najurimo dovoljno daleko da se više nikada ne pojave u javnosti.
Ljuba:
Naravno da ne treba placati, mnogi su od toga odustali jos prosle godine, u marini sam saznao da su od oko 100 plovila tek 20-30 produzili plovidbenu, dozvolu za pecanje odavno slabo ko i vadi.
Kontrole nema jer nema ljudi koji bi bili spremni da rade taj naporan posao za male pare plus što na terenu svasta moze da se desi, ljudi su inače na ivici nerava.
A onda se pojavi ovakav nebulozni zakon koji vređa zdravu pamet i naravno, konflikti su neizbežni. Ali da je samo ovo bez veze ni po jada, nego bre cela država nam je kao ludnica, prosto se zapitam da li ja ovo sanjam ili je java, šta se to s nama dešava?
Kapetan:
--- Citat: Dule 09, 02, 2010, 10:08:58 pre podne ---Hajde da onu što vodi kažiprst nagovorimo da ga pozove i izdribla u vezi našeg pitanja :)
Ovako niko nema pojma šta se dešava, pa ni ministar :)
Njemu je to "paragraf ko paragraf"
--- Kraj citata ---
sta je kaziprst ? btw ja vec vidim jedno ozbiljno okupljanje povodom ovog pitanja kao i ostalih koja nas muce (porez i slicno) .. ovaj put bismo mogli da blokiramo medjunarodni plovni put... ali treba sacekati mart i lepse vreme ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju