Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče
Ribolov iz Čamca - Zakon ne brani - Korisnik voda - BRANI !?
poljo:
--- Citat: LSI 09, 02, 2010, 10:01:46 pre podne ---
--- Citat: poljo 09, 02, 2010, 09:13:03 pre podne ---
--- Citat: rade 08, 02, 2010, 08:46:06 pre podne ---LSI moze udruzenje ali mozda bi trebalo razmisliti o militantnom krilu moje ladje.To je u trendu. :triniti:
--- Kraj citata ---
Besplatna obuka i trenig od mene.
--- Kraj citata ---
Poljo,
Ovu stvar moramo tretirati kao untrašnje pitanje. Bojim se da svako uplitanje sa strane može da dovede do toga da nas proglase stranim plaćenicima, izdajnicima i svim ostalim što smo već videli na ovim prostorima.
Inače, za mahanje usr...nim štapovima nije potrebna neka specijalna obuka. Dovoljna je samo dobra (čuj: dobra!) volja i malo kondicije da bi mogli da ih najurimo dovoljno daleko da se više nikada ne pojave u javnosti.
--- Kraj citata ---
Svako Srpsko pitanje je moje unutrasnje pitanje .
Slu n stranu, ako se nesto ne preduzme ozbiljno sve ce to da postane unutrasnje pitanje svih nas sa Balkana.Glupost se siri kao zarazna bolest.
mossi:
--- Citat: Kapetan 09, 02, 2010, 10:43:14 pre podne --- .. ovaj put bismo mogli da blokiramo medjunarodni plovni put... ali treba sacekati mart i lepse vreme ...
--- Kraj citata ---
Kapetane, nemojte svojim protestima da ugrožavate prava drugih.
Ja u takvim vidovima protesta, ne mogu i neću da učestvujem jer je to protivno mojim osnovnim načelima o slobodi kretanja.
O tome koliko je krivično gonjivo, neću ni da pričam jer me taj deo ne interesuje.
Pametni ste ljudi, smislite nešto drugo!
Pa da udarimo iz sve snage!
:drinks:
Odgovorni ministar: Oliver Dulić
Kapetan:
@mossi nije "svojim" nego "nasim" protestima, ja vala ne upecah nista sem pesa, zabacio sam mozda deset puta stapove sa camca al opet necu da dozvolim da se ovako nesto radi ...
postoji zakonska procedura ako neko hoce da blokira plovni put ... znaci sve se organizuje, u toj organizaciji ucestvuje kapetanija, policija, plovput, spasioci svi... znaci procedura je jasna ... prosli put smo isto imali zastitu policije, spasilacku sluzbu i ostalo... niko nije rekao "e sad cemo se bacimo ispod tankera u voznji"... znaci sve legalno
ako se ne varam min dve nedelje ranije se najavi protest onda kapetanioja i plovput obavestavaju brodove ... znaci sve regularno i zakonski
mossi:
Očigledno je da se ne razumemo.
Mene ne interesuju RAZLOZI, zašto je put blokiran, niti da li je to negde i nekome najavljeno, osim ako nije nekakva rekonstrukcija.
A kad sam mislio na "svoje" tj vaše, mislio sam na te na kojima ja ne učestvujem, pa samim tim nisu i moji tj naši.
Dečko sa foruma Varalicar.com, skoro svaki dan zasipa odgovorno ministarstvo fotkama o ilegalnoj prodaji ribe na pijacama, osim što su ga ispluvali par puta, NIŠTA se nije desilo!
Borba je teška i ide od glave (riba smrdi), a kako doćo do glave? :scare:
Glava će žrtvovati i kraljicu, a ne piune!
:drinks:
Kapetan:
malopre sam poslao mail Robertu na varalicar.com ...
sa predlogom da organizujemo zajednicku akciju, ako ljudi nisu za blokadu onda ok ..
mada mozemo mi da radimo sta hocemo dok im gazde iz evrope ne podviknu sto je dunav blokiran nece se ovde skrenuti paznja na nas... problem naseg mentaliteta.... i sam kazes da ih zasipa slikama i nikom nista...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju