Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče
Ribolov iz Čamca - Zakon ne brani - Korisnik voda - BRANI !?
Kapetan:
--- Citat: Dule 08, 02, 2010, 10:56:54 pre podne ---Ne razumem kap, zašto taj zakon ima bilo kakve veze sa poribljavanjem i zagadjenjem. Takav zakon nikada ne treba da se donese. I to je ono što mora da se reši.
E pa vala, jesam član demokratske stranke ali sve više mislim da ipak trebaju novi izbori. Možda bi trebalo da potpišemo Vučićev zahtem. I da ovaj put ne glasamo za ovakve ljude. Nametnuli su nam toliko poreza i taksi da postaje iritirajuće.
--- Kraj citata ---
u "obrazlozenju" ovakvog zakona jedina normalna stvar koja moze da stoji da bi opravdala ovakav zahtev jeste da se zakon brine o ocuvanju ribljeg fonda... ja stvarno ne vidim nijedan drugi razlog za ovakav stav u zakonu ...
e ako hoce da ga brane neka prvo sprece ribokredice, ogranice privredni ribolov, zaustave zagadjenje reka, i ponovo poribe reke... vlasti je najkase da udara na "mirne" a ne sme ni da zucne na "besne", pa evo vidi padne 2tone kokaina a oni kao "hapse" dilera posle 3 meseca... ma daj...
dzaba glasas za nove izbore kada celu akciju oko novih izbora vode zuti i sns... ima jedna epizoda ako se ne varam simpsonovih gde dva vanzemaljca zauzmu mesto dve vodece politicke partije u usa(dem i rep) .. i onda ameri biraju na izborima izmedju njih dvoje.... to hoce i kod nas da naprave... ds i sns su iste stranke, i jedna i druga stranka imaju isturena krila srs i ldp... sve ostalo je nebitno... al da se manim politike
IKA:
Mi to lepo kažemo " TA MANI GA"
LSI:
--- Citat: odisej 08, 02, 2010, 11:25:58 pre podne ---Mi to lepo kažemo " TA MANI GA"
--- Kraj citata ---
Utamaniće oni nas.
Rade to sistematski - korak po korak.
Danas jedan zakon, sutra druga uredba, pa tako tok nam ne popiju krv dokraja... :diablo:
Kapetan:
--- Citat: LSI 08, 02, 2010, 12:06:41 posle podne ---Danas jedan zakon, sutra druga uredba, pa tako tok nam ne popiju krv dokraja... :diablo:
--- Kraj citata ---
nece do kraja to nije ekonomski isplativo , ovcu sisas vise puta u toku zivota tek kada dodje pred sam kraj zivota onda je zakoljes... neokolonijalizam na nivou ...
budens72:
Pa ako se predamo tako će i biti,ali nautika sigurno ne mora da bude skup sport...Ja pod nautikom ne smatram snobovske jahte koje za svoje vlasnike predstavljaju stvar prestiža i ništa drugo...
Nautika je nešto sasvim drugo...nautičar može biti i čovek sa šikljom i T4 i to mnogo veći od mnogih snobova sa milionskim jahtama
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju