Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

Ribolov iz Čamca - Zakon ne brani - Korisnik voda - BRANI !?

<< < (7/33) > >>

Kapetan:
 :suicide:

LSI:
To što je "upravljač" rekao da će da toleriše još ovu godinu još jedna je od gluposti ove države.
Zakon ili važi ili ne važi i ne može da važi u jednoj ribočuvarskoj smeni, a u drugoj ne važi.

Ovo je nevidjena glupost koja direktno udara na slobodu gradjana.
Većina nas čamce ima baš iz razloga da bi mogli, pored ostalog, i da pecamo iz njih jer samo njima možemo do odredjenih mesta da stignemo.

Ova uredba nas tera da svi pecamo isključivo sa obale, a nisam čuo da je tako još negde u Evropi regulisano (upravo se raspitujem o tome i čim nešto saznam javiću).

Ja ovo vidim kao prvu najozbiljniju stvar na kojo treba da se angažuje Udruženje gradjana Moja ladja.

rade:
LSI moze udruzenje ali mozda bi trebalo razmisliti o militantnom krilu moje ladje.To je u trendu. :triniti:

LSI:

--- Citat: rade  08, 02, 2010, 08:46:06 pre podne ---LSI moze udruzenje ali mozda bi trebalo razmisliti o militantnom krilu moje ladje.To je u trendu. :triniti:

--- Kraj citata ---

Ako pod militantnim krilom podrazumevate jedinicu s naoružanjem u vidu usr...nog štapa - onda sam za ZA. :agree:
Ovakvi zakonodavci, koji donose ovakve zakone, ne zaslužuju bilo šta drugo. :wild:

Kapetan:
neka zabrane privredni ribolov, neka poribe reke, neka smanjenje zagadjenje ... e tek onda neka daju ovakav zakon...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju