Autor Tema: Kako koristim svoj camac?  (Pročitano 9729 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
Odg: Kako koristim svoj camac?
« Odgovor #15 poslato: 26, 06, 2009, 01:48:39 pre podne »
moram priznati da je ugradnja WC-a napravila renesansu sto se tice ostajanja na brodu mene i cele familije.. steta sto nas ovo vreme ubio da nema ovoliko kise ne bismo izlazili sa broda....

Van mreže colonelo

• Rečni Drekavac
  • BG-023 B
« Odgovor #16 poslato: 26, 06, 2009, 15:26:35 posle podne »
Ljudi, ova tema je nepravedno zamrla, pa, ako velim, da je malo "razbudim"...

Moja porodica i ja smo cele godine na Savi,na splavu.Marko je na splavu  od rođenja,a nadam se da će i beba koju očekujemo krajem oktobra takođe biti.Prosto ja za splav uvek nađem slobodnog vremena,a od 1. jula ćemo biti neprekidno mesec dana na Savi,znači ceo godišnji odmor.Poziv otvoren za sve forumaše.

Sale hvala na pozivu, a gde ti je splav?
Bolje je ziveti sam nego sa budalama

Van mreže splavarsale

• Veliki rečni berberin
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #17 poslato: 26, 06, 2009, 15:57:33 posle podne »
Ljudi, ova tema je nepravedno zamrla, pa, ako velim, da je malo "razbudim"...

Moja porodica i ja smo cele godine na Savi,na splavu.Marko je na splavu  od rođenja,a nadam se da će i beba koju očekujemo krajem oktobra takođe biti.Prosto ja za splav uvek nađem slobodnog vremena,a od 1. jula ćemo biti neprekidno mesec dana na Savi,znači ceo godišnji odmor.Poziv otvoren za sve forumaše.

Sale hvala na pozivu, a gde ti je splav?

Iznad Galovice 200 metara,uočljiv je ima žutu okruglu platformu vezanu pored,a i najlepši je  :yahoo:

Van mreže zorter

« Odgovor #18 poslato: 26, 06, 2009, 16:21:30 posle podne »
......

Iznad Galovice 200 metara,uočljiv je ima žutu okruglu platformu vezanu pored,a i najlepši je  :yahoo:

Jel to nasa (demokratska) boja. Da se zna. :dance1: :yahoo: :lol:

Van mreže splavarsale

• Veliki rečni berberin
« Odgovor #19 poslato: 26, 06, 2009, 16:27:08 posle podne »
......

Jel to nasa (demokratska) boja. Da se zna. :dance1: :yahoo: :lol:

Bila dok nisu napravili koaliciju,al nećemo o politici,malo da uživamo  :drinks:

Van mreže samardza

• Veliki Rovac
« Odgovor #20 poslato: 26, 06, 2009, 16:29:30 posle podne »
Zoki nemoj o politici da i drugi nepocnu samo opusteno jer bez kralja nevalja :)

Van mreže Barba

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
« Odgovor #21 poslato: 26, 06, 2009, 16:49:53 posle podne »
Ja camac koristim iskljucivo sezonski i jednodnevno, od maja-juna do septembra-oktobra i tako je od '84 godine. Jedan od mojih najlepsih osecaja je kada se u prolece pomesa miris reke i nafte.Kada oko marina zuje brusilice, oseti se sveza farba. Nekako uvek imam osecaj da zabava pocinje. Camac posmatram iskljucivo kao mesto za relaksaciju, stress relief, zabavu i povod za rostilj. Pecanje me ne interesuje. Posto sam prosle giodine kupio pasaru, a ove godine je sredio planiram izlete dva-tri dana za pocetak. Iako sam prakticno na reci od detinjstva, ne delim osecaj da je plovidba rekom interesantnija i lepsa nego plovidba morem. Da mogu da biram gde bi da zivim, to bi bila Grcka. Mislim da bi plovidba oko Halkidikija bila mnogo lepsa i zabavnija nego na Dunavu, a i da su plaze sa belim peskom i bistrom vodom ipak privlacnije od blatnjavih ada mutnog Dunava. Ali sta je tu je, uzivam u onome sto mi je dostupno, a ovde imam i luksuznu jahtu koja bi u Grckoj bila smatrana za najobicniji camcic.

Ajd uzdravllje,   
"Niko nije tako beznadezno porobljen kao onaj koji pogresno veruje da je slobodan" - Gete.

Van mreže zorter

« Odgovor #22 poslato: 26, 06, 2009, 21:07:15 posle podne »
Naravno da necemo o politici, al samo pitam. :yahoo:

Van mreže colonelo

• Rečni Drekavac
  • BG-023 B
« Odgovor #23 poslato: 05, 07, 2009, 11:29:49 pre podne »
Juce smo se Sale i ja licno upoznali i  druzili na njegovom splavu. Splav je stvarno lep i "ima dusu" a najvaznije je da se na njemu ponosno viori zastavica "Moja ladja". Sale je bio odlican domacin i hvala mu.
Evo malo i fotki:

Naravo da je sa nama bio i moj drugar Lale.

Bolje je ziveti sam nego sa budalama

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #24 poslato: 05, 07, 2009, 23:24:15 posle podne »
ko god moze neka u ovo ludo vreme sto vise vremena provede na vodi :)

svaka cast na slikama i uzivanciji :)

Van mreže splavarsale

• Veliki rečni berberin
« Odgovor #25 poslato: 05, 07, 2009, 23:45:50 posle podne »
Juce smo se Sale i ja licno upoznali i  druzili na njegovom splavu. Splav je stvarno lep i "ima dusu" a najvaznije je da se na njemu ponosno viori zastavica "Moja ladja". Sale je bio odlican domacin i hvala mu.
Evo malo i fotki:

Naravo da je sa nama bio i moj drugar Lale.

Nadam se da ce jos neko svratiti,mi sada uzivamo,konacno otisli gliserasi,a Sava kao staklo.

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #26 poslato: 05, 07, 2009, 23:49:58 posle podne »
eno ih gliserasi ceo dan oko bele stene i pole cujemo necije dete upalo u Dunav sa Baylinera i skoci 2-3 lika u dunav za njim a na brodu 3 ribe koje neznaju da ukljuce rernu ...

na svu srecu dete imalo pojas nije se nista strasno desilo ali bilo zeznuto ...

akciju spasavanja izvela Marina Shark koja se nasla na Srednjim vodama za 15 min

Van mreže splavarsale

• Veliki rečni berberin
« Odgovor #27 poslato: 06, 07, 2009, 00:15:03 pre podne »
eno ih gliserasi ceo dan oko bele stene i pole cujemo necije dete upalo u Dunav sa Baylinera i skoci 2-3 lika u dunav za njim a na brodu 3 ribe koje neznaju da ukljuce rernu ...

na svu srecu dete imalo pojas nije se nista strasno desilo ali bilo zeznuto ...

akciju spasavanja izvela Marina Shark koja se nasla na Srednjim vodama za 15 min

Strasno ko je sve kupio camce i dosao na vodu.Sada im je to poligon za dokazivanje.

Van mreže zorter

« Odgovor #28 poslato: 06, 07, 2009, 09:23:44 pre podne »
Opet vi hajku na gliseraše :)
Pustite ljude da uzivaju. Neko voli da uziva na vodi, neko da jurca a neko i živi na njoj. Svako je tu sebe našao na svoj način. Ako želimo da sačuvamo živce i da uživamo moramo prestati da gledamo druge. Neka njih neka se lome na talasima ako to vole. Reke pripadaju svima. Ko je nama kriv što nam je sada draže da sedimo nego da sa društvom i devojkama jurcamo i dokazujemo se. Sve u svoje vreme. Jednog dana će i ti klinci sedeti na splavu i merkati praćkom one koji im prosipaju kafu talasima. Tako to ide. Mladost je mladost i naravno da im je dosadno da sede usidreni i gledaju zalazak sunca. Imaju oni vremena za to. I meni su sto puta prosuli sok, ponekad me i naljutili ali šta ću. Znam da i ja ponekad nekome zasmetam ali opet... tu nema leka. Puno je ljudi na Savi, svi su tu iz nekog svog razloga. Kao i ti klinci koji naravno da moraju da se dokazuju. To jednostavno ide uz te godine.
Meni lično je drago što ima tolilo lepih i brzih čamaca. Setite se kako je bilo pre desetak godina. Tomos 18 je bio prestižan motor a šiklja prosečno plovilo. I bilo je vreme da na rekama imamo lepu i modernu flotu.

E Dule, svaka ti je na mestu. Slazem se u potpunosti. :good: :good: :good:

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #29 poslato: 06, 07, 2009, 12:52:27 posle podne »
ma slazem se , al bre nemozes nigde u saobracaju da se ponasas bahato ... obicno to dovede do neke nesrece ...

i treba da bude sto vise baylinera al ne vidim poentu prolaska 7 metara od plaza u glisiranju (bela stena juce)