Ja camac koristim iskljucivo sezonski i jednodnevno, od maja-juna do septembra-oktobra i tako je od '84 godine. Jedan od mojih najlepsih osecaja je kada se u prolece pomesa miris reke i nafte.Kada oko marina zuje brusilice, oseti se sveza farba. Nekako uvek imam osecaj da zabava pocinje. Camac posmatram iskljucivo kao mesto za relaksaciju, stress relief, zabavu i povod za rostilj. Pecanje me ne interesuje. Posto sam prosle giodine kupio pasaru, a ove godine je sredio planiram izlete dva-tri dana za pocetak. Iako sam prakticno na reci od detinjstva, ne delim osecaj da je plovidba rekom interesantnija i lepsa nego plovidba morem. Da mogu da biram gde bi da zivim, to bi bila Grcka. Mislim da bi plovidba oko Halkidikija bila mnogo lepsa i zabavnija nego na Dunavu, a i da su plaze sa belim peskom i bistrom vodom ipak privlacnije od blatnjavih ada mutnog Dunava. Ali sta je tu je, uzivam u onome sto mi je dostupno, a ovde imam i luksuznu jahtu koja bi u Grckoj bila smatrana za najobicniji camcic.
Ajd uzdravllje,