Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Kako koristim svoj camac?

<< < (3/9) > >>

broker975fx:
Mada sam vrlo zelen i tek nekoliko meseci sa lađom, za sada je koristim svakog vikenda. Od sredine decembra ne plovim ali blejimo na vezu, kuvamo čajeve i vince i kako to već ide. Planovi su nam, da čim malo otopli, se prebacimo na brodić. Malo je za tuširanje jedino nezgodno mada ću da vidim da i to rešim ali za to mi je potrebno malo toplije vreme. Videćmo kako će biti. Godišnji odmor ću svakako iskoristiti za neku ozbiljniju plovidbu negde dalje, jesmo neiskusni ali imamo želju :preved:. Inače kada smo kod gospođa, kod mene je ona punopravni i stalni član posade. 

deda:
Svake godine krecemo krajem jula i 3 do 4 nedelje krstarimo.Povedem i kuma sa zenom i njegovom ladjom,moram nekog da nerviram,zenu nesmem! :dance:

samardza:
ma uredu je dule samo se salim.sto sam duze snjom postaje mi sve vise drug :preved: nadam se da ce se nase zene upoznati

samardza:
nema jos ime bice smd treba da je radim,i da promenim elisu.pozdrav :drinks:

splavarsale:

--- Citat: Aka  26, 06, 2009, 00:05:24 pre podne ---Ljudi, ova tema je nepravedno zamrla, pa, ako velim, da je malo "razbudim"...

--- Kraj citata ---

Moja porodica i ja smo cele godine na Savi,na splavu.Marko je na splavu  od rođenja,a nadam se da će i beba koju očekujemo krajem oktobra takođe biti.Prosto ja za splav uvek nađem slobodnog vremena,a od 1. jula ćemo biti neprekidno mesec dana na Savi,znači ceo godišnji odmor.Poziv otvoren za sve forumaše.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju