Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Kako koristim svoj camac?

<< < (2/9) > >>

Vlada 69:
Da,ali sam prosle god.morao da ga navikavam na prsluk da ga nebi npr.ove godine odbijao posto je stariji za 1 godinu.Ista stvar je kao i sa sedistima za decu za kola.Ako ga ne navikavas od pocetka u stolicu tesko da ce kao stariji sedeti u njoj.

Naravno misici su prva opcija a prsluk samo u vanrednim uslovima(kojih nadam se nece biti).

samardza:
ja nazalost izlazim stotinak puta,voleo bi vise ali....pre dve godine posle 24god.braka i30 god. plovidbe poveo sam zenu.od tada ne mogu da je oteram sa camca.kaje se ona sto nije plovila kajem se i ja :drinks:

Vlada 69:
Bravo Dule,vidi se da si pronikao u psihu zena.To isto i ja koristim.Tako sam "isterao neke stvari" za koje sam mislio da nece proci glatko.

deda:
Ljudi,moja zena do pre neku godinu nije smela u camac kad je na suvom,a sada ,da moze ,izbacila bi i mene da sme sama da vozi!Moram da priznam da je lepo kad su sa nama. :party:

SALE NB:
Moja žena je takođe stalni član posade. Volimo oboje putovanja i avanturu, tu smo se dobro našli!

Čamac inače koristimo cele godine - u sezoni plovimo, a zimi uvek nešto čačkamo, sređujemo, dorađujemo.... :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju