Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Kako koristim svoj camac?
Kapetan:
moram priznati da je ugradnja WC-a napravila renesansu sto se tice ostajanja na brodu mene i cele familije.. steta sto nas ovo vreme ubio da nema ovoliko kise ne bismo izlazili sa broda....
colonelo:
--- Citat: splavarsale 26, 06, 2009, 00:40:29 pre podne ---
--- Citat: Aka 26, 06, 2009, 00:05:24 pre podne ---Ljudi, ova tema je nepravedno zamrla, pa, ako velim, da je malo "razbudim"...
--- Kraj citata ---
Moja porodica i ja smo cele godine na Savi,na splavu.Marko je na splavu od rođenja,a nadam se da će i beba koju očekujemo krajem oktobra takođe biti.Prosto ja za splav uvek nađem slobodnog vremena,a od 1. jula ćemo biti neprekidno mesec dana na Savi,znači ceo godišnji odmor.Poziv otvoren za sve forumaše.
--- Kraj citata ---
Sale hvala na pozivu, a gde ti je splav?
splavarsale:
--- Citat: colonelo 26, 06, 2009, 15:26:35 posle podne ---
--- Citat: splavarsale 26, 06, 2009, 00:40:29 pre podne ---
--- Citat: Aka 26, 06, 2009, 00:05:24 pre podne ---Ljudi, ova tema je nepravedno zamrla, pa, ako velim, da je malo "razbudim"...
--- Kraj citata ---
Moja porodica i ja smo cele godine na Savi,na splavu.Marko je na splavu od rođenja,a nadam se da će i beba koju očekujemo krajem oktobra takođe biti.Prosto ja za splav uvek nađem slobodnog vremena,a od 1. jula ćemo biti neprekidno mesec dana na Savi,znači ceo godišnji odmor.Poziv otvoren za sve forumaše.
--- Kraj citata ---
Sale hvala na pozivu, a gde ti je splav?
--- Kraj citata ---
Iznad Galovice 200 metara,uočljiv je ima žutu okruglu platformu vezanu pored,a i najlepši je :yahoo:
zorter:
--- Citat: splavarsale 26, 06, 2009, 15:57:33 posle podne ---......
Iznad Galovice 200 metara,uočljiv je ima žutu okruglu platformu vezanu pored,a i najlepši je :yahoo:
--- Kraj citata ---
Jel to nasa (demokratska) boja. Da se zna. :dance1: :yahoo: :lol:
splavarsale:
--- Citat: zorter 26, 06, 2009, 16:21:30 posle podne ---
--- Citat: splavarsale 26, 06, 2009, 15:57:33 posle podne ---......
--- Kraj citata ---
Jel to nasa (demokratska) boja. Da se zna. :dance1: :yahoo: :lol:
--- Kraj citata ---
Bila dok nisu napravili koaliciju,al nećemo o politici,malo da uživamo :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju