E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Muzika na brodu

<< < (7/12) > >>

marke:
Citat:

"SUBWOFER - Sad bi ga stavio u Mareu, ali ne daje mi se puno para za pojačalo, a i ovaj fabrički radio bi morao da menjam".
Sale ako nadjes integralac kupi ga i napravicemo pojacalo za pola sata.
Nadam se da su ti zvucnici efikasni sva je fora u tome a ne u gomili wati u pojacalu.

Kapetan:

--- Citat: marke  12, 02, 2009, 12:22:34 posle podne ---Citat:

"SUBWOFER - Sad bi ga stavio u Mareu, ali ne daje mi se puno para za pojačalo, a i ovaj fabrički radio bi morao da menjam".
Nadam se da su ti zvucnici efikasni sva je fora u tome a ne u gomili wati u pojacalu.

--- Kraj citata ---

marke bacaj one seme na sajt neradi mi scanner a banetu nikako da dam one papire :(
btw jesi zaintersovan da vozimo u nedelju ako pada sneg ?  videcu ja sa banetom i samardzom ako budu hteli ja mislim da je to dozivljaj :)

SALE NB:

--- Citat: marke  12, 02, 2009, 12:22:34 posle podne ---Citat:

--- Kraj citata ---

Zvučnici ( fabrički ) daju iznenađujuće pristojan zvuk, ali menjao bi i njih, ako krenem u to. Stavio bi 13' kombo sa visokotoncima ( pašu u original otvore na tabli), a u vrata i na zadnju dasku su predviđeni ovalni 6'x 9'. Tih 6 zvučnika + woofer , mislim da bi to bilo sasvim pristojno.
Radio bi gurao samo zvučnike, a pojačalo na woofer. A ništa se izvana ne bi primećivalo.

Kapetan:

--- Citat: Aka  12, 02, 2009, 19:08:57 posle podne ---Ljudi, vidim da malo offtopic-ujete, ali spomenuste voznju po snegu. Moj mali savet: NIKAKO ne propustajte tu priliku. Najlepsi dozivljaj reke - topla kabina a napolju sve belo!!!

--- Kraj citata ---

zato i izlazim :) moja prva voznja sa ovom ladjom je bila jednog decembra pre tri godine .. relacija BELEGIS - VISNJICA .. tada sam kupio camac i spustao sam ga na vez.... pahulje  dunav caj... ma morate na vodu :)

SALE NB:
sorry zbog offa, ali to je samo priprema za ubacivanje muzike na čamac. Prvo na autu da se izvežbam!  :dance1: :dance1: :dance1: :lol:

Kapetane, imaš li ti uopšte grejanje na svojoj lađi?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju