E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Muzika na brodu
Kapetan:
imam reso, dve vrece za spavanje i slaninicu ako ponesem hleb sir i luk i milina :)
SALE NB:
Stvarno milina! :good: :taunt:
Kapetan:
svratite :)
Bane:
--- Citat: Dule 12, 02, 2009, 01:49:20 pre podne ---Bane kaže da je tebi panj uvek sa desne strane i da tamo imaš ugradjen sonar. Baneta. :taunt:
--- Kraj citata ---
--- Citat: Kapetan 12, 02, 2009, 01:51:05 pre podne ---panj sa leve bane sa desne :) sledeci put vezujem nekoga i sa leve strane i nema zime :)
--- Kraj citata ---
e pa evo i male ilustracije, malo je potrajalo ali...... tako se stvara istorija.
evo kako je to bilo PRE i POSLE
odissej:
Za onog ko zeli dobru muziku na camcu ili brodu, iz svog iskustva savetujem sledece:
- Jedan isti muzicki sistem u automobilu i na camcu ce zvucati potpuno razlicito ito na stetu camca.Automobil je zatvoreni prostor i samim tim je akusticniji od otvorenog prostora na camcu,
- Uticaj spoljnih glasova,sumova i dr. je mnogo veci u camcu.
Prema tome,da bi muzika na camcu bila dobra(pri tom najmanje mislim na broj db.) sistem bi morao da ima:
Solidno pojacalo sa 4 kanala,snage min 50 W/kanalu,
4 solidna koaksijalna zvucnika precnika 160mm,
Woofer obavezno zbog otvorenog prostora i gubitka niskih frekvencija,precnika min 200mm
Solidan radio,CD, Mp player.
Na svom camcu imam Magnat-ovo pojacalo 4X70 W,woofer istog proizvodjaca 25 cm,Pionirov CD,Mp iz gornje klase,
2 Focal-ova koax zvucnika 160 mm za kabinu i 2 Clarionova marine koax za spolnu upotrebu.FM antena od 2,4m.Pojacalo gura zvucnike u kabini sa dva kanala,a preostala 2 sam bridzovao za guranje sub-a.Pojacalo radija gura preostala dva zvucnika.
Nakon dobrog podesavanja sistema,zvuk je vise nego odlican.Sa ovakvim sistemom i u uslovima velikih spoljnih sumova i buke, cuje se ceo zvucni spektar i najzahtevnijih muzickih kompozicija.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju