E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Muzika na brodu

<< < (6/12) > >>

Kapetan:
@ dule
http://prodavnica.navodi.com/artikal.php?id=566

skoro pa 400 evra... za 19 incha :) a za onih 500 evra ako se ne varam dobijes 22 incha internet igrice i sve ostalo sto ide uz laptop :)

Kapetan:
ja zbog posla nisam mogao na marinu dok nisam uveo internet .. sta da ti kazem kada 5 godina ne smem da odem na godisnji :(
sva sreca pa vise nisam direktor vec savetnik pa mi lakse 80% :)

a od projekata za brod (elektornskih ) spremam sledece :
- Fishfinder 140 kao prednji sonar
- night vision camere (nabavio sam mali 9 incnhi 16:9 monitor sa dva av ulaza) spreda i pozadi
- hydrogen u motor
- ako se organizujem sa AKA-om Access point na paradajz ostrvu
...

ima tu jos dosta stvari ali ovo mi sada prvo na spisku :) inace moj sin ne legne pre 1 nocu a ako hocemo malo mira onda crtaci i u krpe :) a i ja volim da pogledam dobar film pred spavanje ili da procitam neku knjigu prva struja posle radija je bila za lampu za citanje  :)

Bane:
Dule, nacice se tu mesta i za slaninicu, a tek kad kupi novu (necu da pominjem) :lol:

Kapetan:

--- Citat: Dule  11, 02, 2009, 23:39:33 posle podne ---Ma sve spominje osim frižidera. Valjda da ne obeshrabri miševe :taunt:
Sonar ide pozadi, ne napred.
A te kamere... koliko to bre košta, čuo sam neke priče

--- Kraj citata ---

kod mene ce sonar napred :) da bih video panjeve ... sada mi je sonar pozadi ...

a kamere cu najverotavije da uvucem iz rusije vojne

Kapetan:
panj sa leve bane sa desne :) sledeci put vezujem nekoga i sa leve strane i nema zime :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju