Knindžina ideja je veoma dobra, ali može da se realizuje i na jednostavniji način.
Mislim da bismo gotovo isti efekat ostvarili ako pronadjemo nekakav krš (a ima ih mnogo na obalama), okačimo motor i sve lepo fotografišemo (ima medju nama izvrsnih majstora) iz više uglova, a onda napravimo veliki transparent, kao za bilbord) sa tekstom poput ovog koji je predložio Knindža.
Možemo i nekoliko različitih plovila (mislim na veličine i materijale), pa da prikažemo sav apsurd zakona kada napišemo koliki porez treba da plati vlasnik glisera od 4 m i vlasnik broda od 8 ili 12 metara.
Hajde da razmislimo malo - nema još mnogo vremena. Za takve bilborde nije bitno da su u hali.
Možemo čak da idemo i dalje.
Setite se onih prizora iz filmova, a bilo je toga i kod nas, kada čovek postavi postere na table koje okači oko vrata, pa slika napred i na ledjima i čovek šeta po gradu.
Što se mi ne bismo organizovali, pa ma kako to glupo izgledalo, da sa tim panoima šetamo po sajmu? Svakog dana u različito vreme par nas prošeta, pa se svi skupimo na jedno mesto i izrazimo svoj protest na taj način.
Meni je 56 godina, po zanimanju sam inženjer, direktor firme, ali ne bi me bilo sramota da okačim table oko vrata i da protestujem na taj način...