''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.'' - nepoznati pisac by skipper
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
opako izgleda :good: naravno ja bih neke izmene uveo ali to je subjektivno
Odlicno izgleda :)
Panel sa cetiri prekidaca sa ugradjenom LED signalizacijom, DC uticnicom, tasterom za sirenu i osiguracima.cena 4.400 dinaraIzradjuju se od eloksiranog aluminijuma u standardim bojama crna, srebrna mat i zlatna mat. Postoji mogudjnost izrade i u drugim bojama ukoliko trenutno ima tih materijala na trzistu.
Stvarno odlicno izgleda :good:
dule moji prekidaci imaju signalnu lampicu ... problem je pri voznji nocu smeta svetlo na lampici pogotovo ako ti je ukljuceno recimo 5-6 uredjaja (Radio stanica, Sonar, Radio, Pozicija, Reflektor...)
captjerry odlicno bas kako treba, :good: kad pocinjes moju instalaciju? :telephone:
Jerry očekuj i moj poziv. I ja bih tablu sa natpisom kojom bih zamenio tri seta prekidača koji su trenutno ugradjeni.
Poslednja dva prekidaca su rezervni pa zato ni nemaju natpis iznad.Sto se tice lampica...meni su se ipak vise svideli ovi metalni prekidaci u odnosu na plasticne sa lampicom (koje je by the way Jerry i preporucio).Inace ja sam prezadovoljan kako je sve ispalo... :) Toplo preporucujem...