E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Plavi Horizont

<< < (3/6) > >>

deda:
Iverko,LAGANO!!!!Ko zurio,vrat slomio!!!Ako si,mozda,pogresio prvi put nemoj uletati u nove greske!!!!Sacekaj,razmisli prikupi informacije i trazi pravog majstora!!Ono sa ispravljanjem svansa nije mali posao ali,po meni,je najefikasniji i nevide se dodatne intervencije.A do tada se vozaj i uzivaj,eto vec u subotu!! :drinks: :dance:

Kapetan:

--- Citat: deda  24, 03, 2009, 13:16:32 posle podne ---Iverko,LAGANO!!!!Ko zurio,vrat slomio!!!Ako si,mozda,pogresio prvi put nemoj uletati u nove greske!!!!Sacekaj,razmisli prikupi informacije i trazi pravog majstora!!Ono sa ispravljanjem svansa nije mali posao ali,po meni,je najefikasniji i nevide se dodatne intervencije.A do tada se vozaj i uzivaj,eto vec u subotu!! :drinks: :dance:

--- Kraj citata ---

deda je apsolutno u pravu sve ostalo je budzenje... mada ti treba keceljica na takvom brodu

marke:
Pre tolikih zahvata, (ne kazem da nisu potrebni, naprotiv) probaj da  motor trimujes tako da elisa bude okrenuta nadole za 4-5 stepenio da bi video koliko sam camac vuce nadole a koliko je i do motora. Znaci motor mora da bude nagnut tako da mlaz elise bije blago nadole i "podize" zadnji kraj.
Naravno samo par stepeni i samo da se vidi razlika ako pomogne onda nije strasno a ako i dalje camac jako izdize pramac onda mora sve nanovo - seci krpi.

SALE NB:
Ma za početak samo podbaciš dasku sa kontra nagibom na zrcalo, kao kajlu i tako okreneš jedan krug. Ako se pokaže da ima efekta, onda modifikuješ zrcalnu dasku ili dovaruješ rupu na motoru

giganova:
A zasto smatrate da na postojeci lim ne dodati jednu tablu i izravnati?Koliko bi to moglo da kosta ,200-300e sve i na uzivanje.Sa postojecih 8km/h bar na 12km/h.Malo li je?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju