E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Svans i Kontrasvans

<< < (3/5) > >>

kemppi:
Ma kakav projekat,to je neka moja skica sa merama,necu da se brukam i to da saljem na forum.

Kapetan:
kaci kempi ne zezaj :) ako sam ja mogao da okacim sliku moga broda posle toga nikoga nista ne moze da bude bruka :)

zorter:

--- Citat: Kapetan  30, 01, 2010, 01:59:45 pre podne ---kaci kempi ne zezaj :) ako sam ja mogao da okacim sliku moga broda posle toga nikoga nista ne moze da bude bruka :)

--- Kraj citata ---

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :good:

Pantic Dragan 68:
Poz.Kempi,
drago mi je da si odvojio malo vremena za moja pitanja i podpitanja pa tako da te jos malo gnjavim istim.
Prvo da objasnim za prednju komoru,imao bi dve odvojene srazmernim merama,a izmedju njih prazan prostor-komora sa vratancima.

1pitanje;flah koji varim odozdo moram da ge izvarim sobe strane samo na nekim mestima ili pun var s obe strane?

2pit.;po vrhu stranica sa spoljnje strane planirao sam okruglu cev manju od pola coli ili da u startu savijem postojeci lim na presu,?

3pit.,;da li mogu da iskrojim svans na krmi u dimenzijama visine 5cm,u duzini od pola metra ili treba duze?

Kad sve ovo ukonponujem tad pravim cetvrtu maketu pa tek tada krojim lim(maketa kaze sve potrebno za savijanje , naravno i izgled a da se ne pogresi).Poz...!

zoki novus:

--- Citat: Kapetan  30, 01, 2010, 01:59:45 pre podne ---kaci kempi ne zezaj :) ako sam ja mogao da okacim sliku moga broda posle toga nikoga nista ne moze da bude bruka :)

--- Kraj citata ---

samo sto si ti odmah rekao ko je bio idejni tvorac i majstor :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju