E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Svans i Kontrasvans
kemppi:
Ma kakav projekat,to je neka moja skica sa merama,necu da se brukam i to da saljem na forum.
Kapetan:
kaci kempi ne zezaj :) ako sam ja mogao da okacim sliku moga broda posle toga nikoga nista ne moze da bude bruka :)
zorter:
--- Citat: Kapetan 30, 01, 2010, 01:59:45 pre podne ---kaci kempi ne zezaj :) ako sam ja mogao da okacim sliku moga broda posle toga nikoga nista ne moze da bude bruka :)
--- Kraj citata ---
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :good:
Pantic Dragan 68:
Poz.Kempi,
drago mi je da si odvojio malo vremena za moja pitanja i podpitanja pa tako da te jos malo gnjavim istim.
Prvo da objasnim za prednju komoru,imao bi dve odvojene srazmernim merama,a izmedju njih prazan prostor-komora sa vratancima.
1pitanje;flah koji varim odozdo moram da ge izvarim sobe strane samo na nekim mestima ili pun var s obe strane?
2pit.;po vrhu stranica sa spoljnje strane planirao sam okruglu cev manju od pola coli ili da u startu savijem postojeci lim na presu,?
3pit.,;da li mogu da iskrojim svans na krmi u dimenzijama visine 5cm,u duzini od pola metra ili treba duze?
Kad sve ovo ukonponujem tad pravim cetvrtu maketu pa tek tada krojim lim(maketa kaze sve potrebno za savijanje , naravno i izgled a da se ne pogresi).Poz...!
zoki novus:
--- Citat: Kapetan 30, 01, 2010, 01:59:45 pre podne ---kaci kempi ne zezaj :) ako sam ja mogao da okacim sliku moga broda posle toga nikoga nista ne moze da bude bruka :)
--- Kraj citata ---
samo sto si ti odmah rekao ko je bio idejni tvorac i majstor :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju