E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Svans i Kontrasvans
LSI:
Kemppi,
Imam mali gliser - ruski, od aluminijuma, dužine 4,65 m i širine 1,75 mm, ukupne težine 250 kg (sa motorom i opremom ne bi trebalo da bude teži od 500 kg).
Ovaj čamac je konstruisan kao samohotka (ima sopstvene točkove i šapu na rudi i može se zakačiti na kuku na vučnom vozilu i to je sve), medjutim, kod nas to ne može da dobije treću tablicu pa ću izgleda morati da napravim nešto što se da atestirati.
Koliko bi mogla da košta takva laka prikolica - koliko za materijal, a koliko za ruke?
Gde se nalazi Vaša pirkolica?
Da li bih mogao da je vidim (video sam mnoge ali pogledao bih još neku pre nego što odlučim šta je najbolje za mene)?
Darkobp:
--- Citat: kemppi 02, 02, 2010, 12:30:24 posle podne ---Ako si iz okoline Bgd mozes doci kod mene da vidis kako sam napravio prikolicu,sistem za fiksiranje camca za prikolicu.Raskacim camac,istovarim,natovarim i ponovo ga fiksiram za prikolicu za 5 minuta,vrlo prosta skalamerija,a funkcionalna,uz to je sve atestirano i registrovano.Ako sam pravis izaci ce te sigurno jeftinije nego da kupis gotovo,a torzionu osovinu,sapu,osvetljenje,valjke,vitlo i ostale sitnice za prikolicu cu ti objasniti gde da kupis najjeftinije.Prvo napravi camac,pa posle po njemu ces praviti prikolicu,moci ce ona da nosi i ostale camce,ali ce za tvoj da bude upasovana,tako da ti istovaranje i utovaranje camca bude brzo.Ne moze sve da se objasni preko foruma,najbolje da vidis moj camac,mozda ce ti se bas takav svideti,jer sam ga pravio prvenstveno za pecanje.
Ovo zimsko vreme je odlicno za skupljanje ideja,a kada dodje prolece samo da priones na posao i realizujes svoje vizije.Pozdrav.
--- Kraj citata ---
Ajd ti lepo malo islikaj tu prikolicu, otvori joj novu temu pa je okaci ovde,dobrih ideja nikad dosta :good:
kemppi:
Slikacu kad bude lepse vreme,sve mi je spakovano i nije pristupacno preko zime.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju