E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaća proizvodnja '' ADMIRAL''

<< < (12/36) > >>

Admiral:
Jooooj ljudi, koliko je to para.
Znate li sta moze da se napravi njima. 50k u limovima. Ima da izadje na 120.
Ima kosa da ti osedi. Ti si Jerry bar pametan i iskusan momak. Nemoj da se zaleces ni u mislima.
To ti je moj najprijateljskiji savet.
Javi se za vikend, da se vidimo. Povedi i zenu i decu malo na vazduh i klopu. Tamo kod mene je super, nema smrada, jos ako bude suncano, iha. A srnetina prva liga. Sa prelivom od sumskog voca.

captjerry:
e sad si me bas zaineteresovao...:)...ne znam za ovaj vik, tu su nam neki prijatelji iz norveske a pale sl. ned....ali za sledeci sigurno...
ma znam sta sve moze za te pare...ja doduse nisam ni gledao cene na tom sajtu...ali kad bih samo mogao da nadjem taj drugi sajt da vidis kako ih ljudi prave i koliko dobro i mocno izgledaju...znam da sam gledao cene u kitu i bile su onako pristupacne...
sve sto imas od promo materijala za sajam daj kod mene na stand da ih razdelimo...inace, nadam se da se svakako vidimo na sajmu, nabavili smo tocilicu za pivo za stand...:)

Kapetan:

--- Citat: captjerry  26, 02, 2009, 10:56:20 pre podne ---inace, nadam se da se svakako vidimo na sajmu, nabavili smo tocilicu za pivo za stand...:)

--- Kraj citata ---

pa jel to kafana ili stand ???

captjerry:
ma stand...kafanu imamo u drugoj hali, samo je mi zovemo office :)...
a ovo je kao prirucno sredstvo za cenjene  goste...:)...dok ne dodjemo u office
prosle god nam se smucilo da jurcamo za konzervama piva svaki put kad neko dodje i hoce da popije pivo...ovako je elegantnije :)

Admiral:
Poziv prihvacen.
Kada pocinje sajam?
Nisam zavrsio propagandni materijal, pa moram da pozurim

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju