E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaća proizvodnja '' ADMIRAL''
Kapetan:
--- Citat: captjerry 26, 02, 2009, 00:53:53 pre podne ---kapetane,pogledaj ovaj link ....
http://www.euroship.hu/index.php?pageid=36
--- Kraj citata ---
extremno je skup :) jeste lep ali oni daju samo ploce pa posle da se vare...
captjerry:
nisam gledao cene ali to sa plocama je po meni ok...imas i gotovu varijantu, ali ovako mozes unutra da ga uradis po zelji, uzmes svog varioca da sklopi jer ti oni daju sve iskrojeno sa projektom i pretpostavljam da ima neka fora sa carinom jer ne uvozis gotov proizvod vec lim...
ma bio je jedan bolji sajt sa cenama, veoma slicni brodovi samo mnogo veca ponuda i bolji modeli...imao sam ga bookmarkovanog na starom kompu a sad ne mogu da ga nadjem...znam da su cene bile sasvim OK....
evo fotka jednog modela
Admiral:
Kupiti metalni brod u kitu je blisko ludilu, u nasim uslovima.
Imati srecu i naci DOBROG zavarivaca koji se razume i u puzzle, tesko nalaze i prodavci istog proizvoda.
Ima iskustava sa Save kako su "majstori" iz Sd 6 meseci varili limove za trup od 10m, sa nebrojeno gresaka i litara vinjaka.
Slovenci su svojevremeno dolazili u bg da spoje limove za Steel 34 i jebali majku i sebi i NL za " kompjutersku tacnost" projekta.
Zato oprez.
Rado cu vas posavetovati da u takve egzibicije ne ulazite ako nemate i vi neko znanje iz brodogradnje.
Kapetan:
skupo sve ... limovi 50 000 evra a gde je ostatak ?
captjerry:
i to sto kazes....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju