E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaća proizvodnja '' ADMIRAL''
MCSE:
Prvo da Vam se zahvalim što ste me pozvali na ove prostore. Verujem da sam dosadašnjom pričom zaslužio da se predstavim ovde.
Sada da vidimo i šta znam da radim.
Pripremio sam prostor za izradu 3 modela čamaca, za koje sam mislio da su odlični za naše prostore, jer verujem da je došlo vreme da se zameni flota pasara p500 i drugih prestarih čamaca. Trenutno radim na jos dva, potpuno nova projekta i očekujem da započnemo sa proizvodnjom što pre.
Pisaću o tome više jer ne znam koliko je dozvoljena samoreklama, kako se postavljaju slike, šalju mailovi i sl.
Poydrav drugari
Kapetan:
i jeste ideja da prizvodjaci kazu sta imaju a korisnici pitaju :)
znaci stavljaj slike, cene , uslove prodaje, rokove i slicno :)
forum nije komplikovan malo experimentisi a ako ne ide pitaj i korak po korak cemo objasniti :)
Admiral:
Proba slike:
-gliser 24'
-motor 60hp
-polukabina
-gaz 20cm
SALE NB:
Lepo, baš lepo! A šta podrazumeva polukabina? Ima li šanse da se nađe mesta za pravi WC ili može samo hemijski?
Ovaj je malo duži 24' = 7,2m, spominjao si pre i neki gliser od 6,5m. To je taj?
Pozdrav
Admiral:
Zdravo Sale,
jeste to je taj osnovni oblik. Na nama je da se poigramo unutrasnjoscu. Polukabina bi trebala da bude samo dva lezaja u pramcu, ali to ne vazi za tebe, jer ti hoces fly-bridge.
Zavrsio sam ti trup i sada je vreme da se vidimo i resavamo nadgradje.
Prosao i Sv.Jovan. pa je vreme da se vidimo i pocinjemo posao.
Gledao sam one slike kako si sredjivao svoj camac. Bravo. To je lepo odradjena zavrsnica.
Javi se pa da se dogovaramo.
Pozdrav
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju