Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Pravilni8k o plovidbenoj dozvoli i Uputstvo za dobijanje plovidbene dozvole
brankoNV:
--- Citat: Kapetan 06, 02, 2012, 19:03:26 posle podne ---btw imas negde na sajtu knjizicu za UMC pa pogledaj
--- Kraj citata ---
pokusavao sam da je pronadjem,al nisam uspeo, hvala na ostalim informacijama :)... bilo je brzo i ekspresno
barbanesa:
Ne brini doci ce oni kad tad.Prosle godine su bili na jezeru blizu Kraljeva i pokaznjavali masu ljudi.. tamburanje
Niko od njih nije imao nikakva dokumenta za boravak na vodi.. puke
Kapetan:
pokusacu da iskopam pa kacim u ovu temu !
brankoNV:
--- Citat: barbanesa 06, 02, 2012, 20:19:05 posle podne ---Ne brini doci ce oni kad tad.Prosle godine su bili na jezeru blizu Kraljeva i pokaznjavali masu ljudi.. tamburanje
Niko od njih nije imao nikakva dokumenta za boravak na vodi.. puke
--- Kraj citata ---
slazem se da treba pravila vaze za sve,al ovde nikada niko nije registrovao nijedan camac, mislim da mora da postoji neki organ koji ce to da radi, ne mogu ja registrovati moj camac u beogradu i voziti ga ovde, a prebivaliste mi je ovde, mislim kao sto ima smederevo, novi sad, beograd, apatin itd...... tako bi morao neko i ovde to da radi, a taj neko ne postoji. Ne volim da se cimam sa murijom niti inspektorima koje kakvim ni za kakve pare na svetu, kad imam sve papire samo ih OŠTRO pogledam, malo se pravim kao lud nemam pojam sta mi traze, kao nemam nista no , pa onda sve izvadim od papira j1 ha i dodam pun gas :)
Kapetan:
nisam siguran , ali da bi mogli da ti pregledaju papire po zakonu to moze samo kapetanije koje tamo nema znaci mirni ste,
u beogradu je kapetanija to prebacila na recnu policiju koje tamo ponovo nema , znaci opet ste mirni ...
cutite i vozite i obratite paznju na bezbednost , pogotovo sa tomosima koji su stari motori a to jezero nije za igranje koliko shvatam ....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju