E, ovako treba... > Plovila

Aluminijumski Gliser

<< < (8/21) > >>

SALE NB:
Molim te pročitaj prvi post u temi. Zanima me koje legure se mogu upotrebiti u gradnji, od ovih raspoloživih u Srbiji.
Tek onda mogu da pravim konkretan proračun, koliko bi to zadovoljstvo koštalo.

I molim te pojasni malo ispravnu tehniku i metod varenja

kemppi:
Dok sam  kucao post opet ste se vratili na Aluminijum.Ovde se tako skace sa teme na temu,da kada nesto hocu da pronadjem,obicno ne uspem,jer se svugde svasta pise.
Mislim da je Off tropic najbolje resenje,pa neka se ljuti ko hoce. :diablo: :nono:
Ako si i dalje opredeljen za Aluminijum,sutra cu nastaviti,ima tu dosta da se pise,a kasno je.

SALE NB:
Kada god da uhvatiš vremena. Temu sam započeo sa tim ciljem, a posle se, (po običaju), razvila diskusija.  :drinks:
Koliko sam shvatio AlMg3 (ili 5754) nije loš za brodogradnju, a Sevojno ga ima.
Da li se taj materijal koristi i za oplatu i za rebra, ili možda ima druga, bolja legura?

Ima tu još pitanja i pitanja.... pa ako si voljan da me malo obrazuješ bio bih ti zahvalan!

Barba:
@kemppi

Druze, ovde niko ne bi trebalo da se ljuti zbog kvalitetnog saveta. Ja sam alcumg dao samo kao primer Al legure koja se koristi u avijaciji, pa da se Sale malo pozabavi i time da ne bi posle zalio zbog pogresnog materijala. Povela se prica o tome i eto, zakljucismo da nije svejedno koji lim se koristi.  :good:

Sada cekamo tvoj savet.

Pozdrav,

SALE NB:
Bez Vladinog mišljenja nisam ni planirao da krećem u bilo šta sa aluminijumom! :good:
Jednostavno ima suviše znanja i iskustva da bi ga čovek mogao zaobići u ovom slučaju!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju