E, ovako treba... > Yamaha
Yamaha 4ks 2t i 4t
Vlada 69:
Ma ne kazem ja da je tomos los,ali nikad ne znas kada ce da te ostavi.Bas kada ti zatreba-nece da pali a inace uvek pali na pola kanapa...I to je Tomos
Primer:moj brat dobio na poklon novu (neotpakovanu!!) t 4,5 i stavio je na titelac.Desavalo se ne retko da je hteo baciti u Dunav zbog paljenja.Nastelovana i opet isto.O tome pricam.Moj utisak i iskustvo sa tomosima (od 81 god sam imao prvi) da je ista prica kao i kod jugica-svaki komad je za sebe ili je los ili je dobar i tako se ponasa valda do kraja eksploatacije.
Sinke:
--- Citat ---Pozdrav drugari!!! interesuje me sta mislite o ovom motoru??? http://navodi.com/Berza_007/012.html
ovo bi trebalo da je 1980 godiste ???? covek mi kaze da je uradio servis u rodicu i da je zamenio impeler.... dao bi ga za 500e, jel to puno za ovo godiste???
--- Kraj citata ---
Ova YAMAHA je 1994. godiste,pise na plocici.Izgleda kao da je nova,ako spusti jos malo uzimaj.
hallamiti:
cekajte bre, zar nije 1980godiste 6E0 motor, gde se gleda onda godiste... a ako bi spustio na 400??? nekako mi je pouzdanija mnogo yamaha nego tomos4
SALE NB:
Ja sam nosio navodno super pouzdani " nikad me nije izdao" Tomos 4.8, kao rezervni motor na regatu.
Sve što mogu reći o tom motoru je da može izvanredno da posluži - kao SIDRO!!!
Toliko o Tomosu, dobar je koliko je i Zastava dobar auto!
Barba:
hallamiti, nemoj uopste da razmisljas o poredjenju pouzdanosti Yamahe i Tomosa. To jednostavno nema smisla. U Yamahu sipas i ne mislis. Jedina je mana sto posle x godina i dalje ne znas nista o motoru. Inace i Tomos cete dobro posluziti ako zabodes komad od vlasnika sa malo tehnicke kulture i nosis kljuc za svecicu i komad smirgle uvek sa sobom. Ako pricamo o bilo kakvom poredjenju, osim cene, definitivno Yamaha.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju