E, ovako treba... > Yamaha

Yamaha 4ks 2t i 4t

<< < (4/12) > >>

hallamiti:
pa koje je ovo godiste na kraju... covek mi je rekao da je 90 i neko ali ja sam nasao na netu da je 80-o

budens72:
ne znam tačno,ali je sigurno između ´91. i ´99.

Sinke:

--- Citat ---pa koje je ovo godiste na kraju... covek mi je rekao da je 90 i neko ali ja sam nasao na netu da je 80-o

--- Kraj citata ---
Rekao sam ti 1994. godiste,na plocici oznaka S je oznaka za godiste.

kemppi:

--- Citat: budens72  16, 01, 2010, 11:33:05 pre podne ---Ja Tomosovu četvorku ne volim samo iz razloga što je previše bučna,a nikad me nigde nije ostavila, i sve sam mogao na licu mesta da sredim... A vozam je od ´89. godine stalno, ne jednu nego bar deset sam vozao i nikad ništa...Više sam kvarova imao na Yamahama,mada su to uglavnom bili modeli 25-30 godina stari i već izvozani...I naravno veće snage...
Ja sam uvek za Yamahu pre, ali kod ovih malih motora dajem prednost T4... Naravno to je moje mišljenje

--- Kraj citata ---
A Yamaha 4 kao nije bucna.Mislim da ni traktor ferguson ne otkiva kao jednoklipni dvotaktni motor.Za neko uzivanje u plovidbi dvoklipni motor je preduslov,a ovi jednoklipni samo da se prevezes na drugu obalu.

budens72:

--- Citat: Sinke  16, 01, 2010, 21:00:14 posle podne ---
--- Citat ---pa koje je ovo godiste na kraju... covek mi je rekao da je 90 i neko ali ja sam nasao na netu da je 80-o

--- Kraj citata ---
Rekao sam ti 1994. godiste,na plocici oznaka S je oznaka za godiste.

--- Kraj citata ---

Zar nije to oznaka da je u pitanju kratka noga  :this:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju