E, ovako treba... > Yamaha
Yamaha 4ks 2t i 4t
budens72:
Bolja je kupovina neke Tomosove četvorkice za 200 evra....Ove Yamahe su skupe za popravku,a na T4 za 50 evra generalka...
Zoran:
PUNO PUNO
Vlada 69:
--- Citat: budens72 16, 01, 2010, 09:24:59 pre podne ---Bolja je kupovina neke Tomosove četvorkice za 200 evra....Ove Yamahe su skupe za popravku,a na T4 za 50 evra generalka...
--- Kraj citata ---
Da,s tom razlikom sto kod cetvorke tomosove nikada ne znas kada ce te ostaviti ,vecito nesto izduvavas,cistis.... a yamaha-sipaj i vozi.Nije za poredjenje.
Cena.... naravno prevelika ,eto sta kaze Misa d.
budens72:
Ja Tomosovu četvorku ne volim samo iz razloga što je previše bučna,a nikad me nigde nije ostavila, i sve sam mogao na licu mesta da sredim... A vozam je od ´89. godine stalno, ne jednu nego bar deset sam vozao i nikad ništa...Više sam kvarova imao na Yamahama,mada su to uglavnom bili modeli 25-30 godina stari i već izvozani...I naravno veće snage...
Ja sam uvek za Yamahu pre, ali kod ovih malih motora dajem prednost T4... Naravno to je moje mišljenje
Barba:
--- Citat: budens72 16, 01, 2010, 11:33:05 pre podne ---Ja Tomosovu četvorku ne volim samo iz razloga što je previše bučna,a nikad me nigde nije ostavila, i sve sam mogao na licu mesta da sredim...
--- Kraj citata ---
Takodje :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju