E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Izrada katamarana (trimarana)

<< < (13/15) > >>

captjerry:
Dule, sad mi dajes dodatnu motivaciju :)..
nema toga sto ne moze da se uradi, samo je problem koliko se to isplati, tj. ulozis velike pare i opet imas polovan, stari splav...camac i ostalo...

giganova:
Captjerr sta b i sa splavom,ima li kakvih fotografija,prvo te nije bilo ,a sad dodje i nista,cak ni mojih stepenica na izvlacenje.. :telephone:  ove nedelje sigurno

captjerry:
ma ubi ono vreme i sneg...danas smo bili na reci - opala voda, splav se nasukao na neki panj i pokrivio...bice ovo dodatni izazov....

zorter:
Sta mislite kako bi bilo najbolje pomerati ovu platformu, splav ili vec kako ga smatrate. Sa jednim vanbrodskim motorom na sredini ili po jedan na krajevima? I koji bi odnos duzina/sirina bio najpovozniji. Takodje me zanima vase misljenje koja bi bila idealna duzina ovog mog trimarana.Ja sam ovaj zamislio da bude 8mX3,3m. Negde sam nasao da je najbolji odnos 2,5 sirine = duzina, ali ne znam da li je to max ili min. Voleo bih cuti (procitati) vase misljenje.Pozzzzzz

captjerry:
mi smo imali diskusiju na istu temu za ove Pimijeve...i na jednom "kvatromaranu" su postavljeni motori na same krajeve dok su na drugima malo ka unutrasnjosti ali nisu spojeni...onaj sa motorima na krajevima je bio odlican za manevre ali dosta sporiji od ovih....
svakako dva su bolja od jednog iz vise razloga...kolege su dovezle jedan takav bez kormila, samo na motorima...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju