E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Izrada katamarana (trimarana)
zorter:
Cap ako mozes samo mi objasni kakav i koliki ugao treba da imaju skije sa spoljne strane.Razumeo sam sta treba, samo mi ako mozes nacrtaj rukom kako to treba otprilike da izgleda vizuelno.Nije na odmet i neke mere (u stvari ugao) prikazati.Ne znam da li skija treba da bude "prelomljena" sa spoljne strane ili raspon pramca recimo da bude uzi od krme pa je to ono sto nece usporavati pri kretanju.
A sto se g-dje tice, da ne bude naplata u naturi ili prakticna proba posle rekonstrukcije. :) :) :yahoo:
giganova:
--- Citat: zorter 09, 02, 2009, 20:55:59 posle podne ---Cap ako mozes samo mi objasni kakav i koliki ugao treba da imaju skije sa spoljne strane.Razumeo sam sta treba, samo mi ako mozes nacrtaj rukom kako to treba otprilike da izgleda vizuelno.Nije na odmet i neke mere (u stvari ugao) prikazati.Ne znam da li skija treba da bude "prelomljena" sa spoljne strane ili raspon pramca recimo da bude uzi od krme pa je to ono sto nece usporavati pri kretanju.
A sto se g-dje tice, da ne bude naplata u naturi ili prakticna proba posle rekonstrukcije. :) :) :yahoo:
--- Kraj citata ---
Nije uredu ipak je to musterija naseg prijatelja a ovo je javni forum
captjerry:
a ne, ja sam srecno ozenjen covek...:)...
a stvarno nije uredu...
ne znam za okrugle ali trebalo bi da je isto...ako pravis cisto cetvrtaste plovke (nalik na barze) treba svans da bude 30 stepeni u odnosu na vodu...razmak izmedju plovaka isti a a ko pravis neki profil plovka treba da izgleda kao veliko korito preseceno na pola..znaci da spolja ima oblik trupa a unutra ravno, da bi sprecio turbolenciju...pokusao sam danas to da objasnim u rugom postu...nesto ovako
zorter:
Cap pretpostavio sam da je ovako ali tek sad sam 100% siguran sta si tacno mislio.
Nemoj da se ljutis ono je bila samo sala.Mozda neumesna ali ipak sala. SORRY :sorry:
broker975fx:
Pade mi na pamet da bi ovo mogao biti znak uspeha ovog foruma, rekao bih da je ovo mera dobrog foruma, neverovatno da je za sada ovaj forum privukao vrlo odmerene i kulturne ljude a svima nam se desi da nam ponekad nešto u šali izleti. Ovo je od svih bilo vrlo učtivo :new_russian:. Izvinjavam se za iskakanje sa teme :on_the_quiet:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju