E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Izrada katamarana (trimarana)

(1/15) > >>

zorter:
Ovako to rade Austrijanci a bilo bi dobro da i neka nasa firma izradjuje ovakve elemente pa da mozemo sami sklapati plovila kakva zelimo. Voleo bih cuti i (procitati) i vase komentare na ovu temu.

giganova:
Zoter ovo su pontoni.Bilo ih je prosle god na sajmu.Cene paprene.Inace sam ucestvovao u izgradnji jednog,evo sl.Prvobitna verzija dva plovka pa je zbog slabe nosivosti dodat i treci.

zorter:
Znam da su pontoni ali nadgradnja ide posle po licnoj zelji. A posto sam i ja iz Sapca znam za ovaj tvoj katamaran jos dok se preradjivao na dvoristu u produzetke Janka Veselinovica ul. kad se podje na trijanglu.Secam se kad si menjao oblik i velicinu prozora na kabini i cini mi se pomerao kabinu malo unazad.Ova slika kod mog imena je idejno resenje t.j. tehnicki ctrez splava (trimarana) koji bi ja zeleo da pravim ako bude sredstava.Ima veca slika ako te zanima. A u rubrici plovila-genialna plovila ima nekoliko mojih slika sto sam ja slikao ili skinuo sa interneta.Uglavnom fabrickih ai domace radinosti katamarana i trimarana. :good:

giganova:
Nije ovo moje .Samo sam malo ucestvovao u prepravkama,dodavanje treceg pontona,sredjivanju turbine.Ako zelis da pravis ponton ima da se kupe vodovodne cevi,precnika 800mm.

zorter:
Znam ali ja cu dobiti polietilenske fi 500 po 8m duzine 3 komada, pa cu od njih praviti. :download:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju