E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
PROIZVODNJA DRAGAN SMEDEREVO
Kapetan:
peskarenje je abrazivni postupa i tanji lim poprilicno.. samim time nije najpametnije, naravno ima skupljih varijanti koje nisu abrazivne ali nije o njima rec...
@vuk materijal da taj camac bude kako treba bi kostao 10% vise i neka ruke kostaju isto toliko i imao bi covek pravi camac ovako ima katastrofu ...
Kapetan:
--- Citat ---Brodic AŽBAHA II sa mog kluba pravljena je 94 god OD TRGOVACKOG LIMA 3MM KOD DRAGANA i pre mesec dana je radjena naravno kao i do sada svake 4 godine smirglanje i farbenje, NISTA NIJE PROPAO LIM ALI SVAKE GODINE MENJA PROTEKTORE TAKO DA KAPETANE NEMOGU DA TI DOZVOLIM DA MI PLASIRAS TU PRICU KOJA NIJE U MOJOJ PRAKSI TACNA. :diablo:
--- Kraj citata ---
koji ste uredjal koristili za "NISTA NIJE PROPAO LIM" ili je to onako od oka kako i dolikuje nasim prilikama?
ja ne videh mesto ni za pasivni (protektori) ili za aktivnu zastitu od rdje ?
Barba:
Busa, jel tvoj ovaj beli camac za crvenom straftom u marini 4. juli? Gledao sam ga u subotu i mogu ti reci da mi se poprilicno svidja i ovako nezavrsen. Nema ondulacija i rad mi deluje dobro (mada sam laik). Ne svidja mi se samo nacin startovanja motora, ono ruka u sklop motora.
Jes da mi korito na suvom deluje kao zasiljeni sifonjer, ali u vodi nije uopste cemerno. Jel imas neke zamerke do sada? (naravno ako je camac tvoj)
busa2:
Nije moj Barba ali se zavrsava jedan takav za mog dobrog prijatelja koji zivi u nemackoj i koji je izrazio zelju da mu ja pomognem oko odabira brodica za njegove potrebe u srbiji (koje se svode na 40-ak dana godisnje,a ostalo vreme meni na obavezu).Naravno njegov budzet sa kompletnim enterijerom i motorima ,akumulatori ,upravljacki mehanizam....(znaci ful) je 10soma evra . Njegovi zahtevi su bili sledeci : da sve bude novo i da taj brodic limarski odradi Dragan smederevo(jer je vec provodio vreme na nekim njegovim camcima).Naravno posto je prijatelj ja udjoh u igranku samo tako i sada se cesem jer i pored svih mojih kombinacija naravno to ce biti jako tesko.
Elem , po nezvanicnoj prici ljudi ciji je camac su zadovoljni sa draganovim radovima i plovnim karakteristikama broda ali imaju problem sa novim stabilnim motorom pa ga verovatno voze na pomocni .
Barba:
OK, hvala. Znaci 12000 - 15000e bez kombinacija. :sorry:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju