E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

PROIZVODNJA DRAGAN SMEDEREVO

<< < (39/54) > >>

busa2:
ma barba imao sam dve  musterije u nekom razmaku od 3-4 meseca sa indeticnim plovilima jedan se hvali da je sve zavrsio sto mu treba za 9000 evra a drugi je kukao da je pukao 12000 evra a da jos nije malte ne dosao ni do pola . Ja nisam video ni jedno plovilo da utvrdim razliku koja je sigurno postojala ali verovatno su potrebe u detaljima i estetici bile te koje su napravile ovu prevagu : rasveta kina ili original led ,stari akumulator ili solarni panel sa modulom i novi zel akumulatori, par kineskih prekidaca ili tabla koju je pravio jeri ili bane struja,johnson 9,9 iz 82 god ili yamaha 25 HT, jeftina nitro boja ili poliuretan..... :download:  :suicide:

eni blue:
INZINJER, vidim ja da ces ti postati strucnjak i da ces uskoro uzeti aparat za varenje i poceti da peckas brodice, samo pripremi puuunooo pakovanja zvaki :download:

busa2:
postavi cu samo jednu novu sliku  iz Draganove radionice 

busa2:
ALI NOVOST JE TO DA JE LUNA PRODAO BROD ZA 300000 ILI 35000 EVRA I DA SE UZURBANO ZAVRSAVA DRUGI KOJI JE DANAS SLIKAN ?!?!?!?

HOGAR:
Ne bi rek'o,meni se cini da je ovo isti camac,a prica o prodaji mozda uvod u prodaju ovog sa ovom,po mome,prevelikom kobilicom  :preved:,za ovo korito.Nece taj moci brze od 10-11 kmh,dok ne prebaci 200-250ks,vec smo pisali o tome ,onomad.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju