E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Prepravka recnog ledolomca u motor sailer

<< < (3/6) > >>

captjerry:
mozda te i ne udaljava...ovo je dobar brod i ako si je platio razumno, vrlo lako, sa malo ulaganja, mozes da dobijes dobru cenu i tim parama kupis brod koji ce ti ostvariti snove jedrenja po Jadranu...to ti garantujem...

Boban7:
Captjerry, na sta si mislio u koju svrhu da se preuredi: recni brod, restoran, houseboat ili nesto drugo ? U šta god krenuo ceka me izgradnja 400m2 + 200m2 terase...Vec prelazimo u igru velikih brojeva a ne "malo ulaganja"....

Kapetan:
napravi turisticki brod.. tu mozes da smestis sigurno 10tak kabina sa po dva lezaja.,. svojevremeno smo jerri i ja odustali od toga jer su se neke stvari izmenile ali radi ture bgd ns ili bgd djerdap... sa dobrim marketingom to je prilicno isplativo ... petak se krece povratak nedelja recimo...  moze fino da se zaradi...

captjerry:

--- Citat: Kapetan  12, 01, 2010, 11:08:05 pre podne ---napravi turisticki brod.. tu mozes da smestis sigurno 10tak kabina sa po dva lezaja.,. svojevremeno smo jerri i ja odustali od toga jer su se neke stvari izmenile ali radi ture bgd ns ili bgd djerdap... sa dobrim marketingom to je prilicno isplativo ... petak se krece povratak nedelja recimo...  moze fino da se zaradi...

--- Kraj citata ---

uze mi rec iz usta (prstiju)...:)

kap je sve rekao...ako ti treba savet ili pomoc, pa makar da ti ispricam ono sto smo mi planirali, tu smo...s tim sto ti imas vece plovilo od onog sto smo mi bili spremni da platimo, znaci u boljoj si poziciji...:)...
s takvim plovilom, investicija je veoma isplativa...

Boban7:
Hvala na savetima, mozda to bude 2 faza razvojnog projekta. Sada je bitno uraditi enterijer i ostaviti mesta za naknadnu ugradnju masinske grupe. I registracija kao splava ce lakse proci u ovom trenutku. Ono sto je u bilo kojoj varijanti neophodno je zastita. Zapoceo sam pregovore oko peskiranja i farbanja sa nekoliko firmi kao i sa Jocom Ajkulom. Pojavio se problem gde izvuci ovako tezak brod na suvo a da bude u granicama finansijske pristojnosti. Valjda ce se iznaci neko prihvatljivo resenje...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju