E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Prepravka recnog ledolomca u motor sailer

<< < (2/6) > >>

Zoran:
  Neka ostane to kafana.

broker975fx:
Prijatelju ja iskustva preteranih nema ali trenutno radim neke minamalne prepravke na brodiću od 8,5m i veruj mi i to košta dosta. Sa novcem se uglavnom može štošta uraditi ali to ne znači da je to i opravdanao. Mislim da ti je ideja malo neozbiljna jer od ove brodine hoćeš da napraviš nešto potpuno drugačije. Šta mu fali ovako, pa ovo možeš da središ da te ne reci služi godine i godine, možeš i da se preseliž i živiš na njemu, uživacija

britva63:
Ja bi rađe od toga Hausboat uradio izgledao bi strasno dobro, mislim da su svi rekli dobru stvar neisplativa prepravka... bolje prodati uređenoga i onda nabaviti pravi motorseilor :dance: :dance:

Boban7:

Hvala Vam na komentarima pocinjem da uvidjam realnost koja me udaljava od iskonske zelje da zaplovim Jadranom. Ovo je delovalo kao projekat kad ti neko da 400m2 grube gradnje + 200m2 terase pa ti radi unutrasnje radove. Jarbol i jedra su definitivno otpala kao mogucnost zbog izuzetne nestabilnosti i opasnosti od prevrtanja. Moze vrlo luksuzno da se sredi i opremi. Ja cu ovih dana otici jos na neke dopunske konsultacije kod strucnih lica oko prepravke u morsko korito ali izgleda da mi se restorancic na Dunavu ili Savi smesi...

broker975fx:
Kako si došao u posed ove lađe i kolika je neka okvirna cena za ovako nešto u ovom stanju. Koja je debljina lima u pitanju, uopšteno ako može neki dodatni podatak o brodu mislim da bi bilo zanimljivo :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju