E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Prepravka recnog ledolomca u motor sailer

<< < (4/6) > >>

Kapetan:
ja bas nemam nekog iskustva sa jocom ajkulom.. farba mi otpala za manje od 12 meseci...

Kapetan:
ovo ti je rad Joce ajkule posle nepunih godinu dana...

imas vise na ovoj temi ...
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=646.msg8829#msg8829

kao sto rekoh zaobidji Jocu Ajkulu u sirokom luku ...

Boban7:
moram da uzadjem, pa cu procitati link koji si mi poslao kasnije....samo me interesuje cija je farba bila kada ti je Joca farbao? Da nije njegova aon stedeo na kvalitetu i kolicini...?!?

Kapetan:
sve je bilo njegovo .. i peskiranje i farba...  drugim recima ako je znao da farba ne valja nije trebalod a je stavlja ...

i nisam trazio da smanji cenu na ustrb farbe rekao sam najbolje sto moze...  to je najbolje sto moze Joca Ajkula sto se mene tice...

captjerry:
klasican problem nasih "majstora"....ako sada farbas brod, vidi da ti to urade maksimalno kvalitetno, cak neka idu i dve-tri ruke epoksi osnovne, prva neka bude 60 mikrona ostalo tanje, neka obavezno ispostuju rokove izmedju nanosa i moras da ih kontrolises konstantno jer kolika god da je investicija sad, skuplje ce da te izadje ako za godinu-dve moras ponovo da ga izvlacis...
po meni bi trebalo prvo da mu osmislis namenu pa onda da sredjujes enterijer, jeftinije je nego posle da prepravljas...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju