E, ovako treba... > Enterijer
Zidne obloge
maverick:
A ovo ce ti sad zvucati čudno ha ali ja svoj nisam izolirao a radim to drugim uslužno....ako me pitas zasto...imao sam problem s prozorima pa sam čekao da rijesim taj problem...i jbg ja s čamcem pecam...krljusti ribe svuda okolo...hlače prljave, smrdljive...prave pecaroske lol pa sam bio uvjerenja da cu sve to zasmrditi i zaprljati....malo sam u zadnje vrijeme i posustao s pecanjem po extremnim zimama pa za izolaciju i nije bilo neke extra velike potrebe...mada cu svakako ako sharka ne prodam i kupim nesto vece
Ljuba:
Obućar uvek ide u raspalim cipelama kuku
maverick:
A ima i tu nešto jh
Srecko Sojic:
maverick ima li nekih aktuelnijih slika?
kako je izvaditi prozore i ponovo ih vratiti? moze li malo vise detalja oko te akcije?
maverick:
A meni je najveca njesra s vadjenjem i vracanjem prozora...kad je guma stara onda je malo lakse...prokuhas je u loncu i vratis na mjesto...kad stavljam novu...prste polomim...u svakom slucaju na kraju ide silikoniranje nekim ljepilima za ljepljenje šofer šajbi....u svakom slucaju pokusavam izbjegavati takve poslove... stri
Inace keder gumu vracam s špagom...ubacim plexy...okolo stavim keder bez osiguraca naravno i izvana u utor ide spaga...kako vadis spagu tako guras prozor na mjesto...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju