E, ovako treba... > Enterijer
Zidne obloge
Srecko Sojic:
......majku ovciju sto kaze djordje cvarkov....zvuci kao nauka pogotovo sto nikada to nisam radio
stvar je u tome sto planiram da oblozim mog krstasa unutra sa armaflexom pa stof preko toga kao na ovim fotografijama. u stvari necu ja raditi nego tapetar. e sad, da bi se one ivice oko prozora fino svele potrebno je skinuti prozore i kedere.....lako bi ja to skinuo 4587 ali treba to i vratiti....a da to ostavljam tapetaru tek od toga nema nista....vidjecu sa ovim sto ugradjuju auto sajbe da mi to urade da ne rizikujem bzvz
hvala u svakom slucaju na odgovoru.....svidja mi se kako su svedene ove ivice. to je vjerovatno rezano na na kraju na 45 stepeni pa ga kada platno i keder pritisnu izgleda dobro
zankiki:
I ja se kanim to raditi ovih dana... Samo bez skidanja prozora.
Srecko Sojic:
zankiki....kako mislis svesti ove ivice oko prozora? i sta mislis da koristis kao podlogu?
zankiki:
I ja planiram raditi armaflex-om, probao sam parče samolepljivog i ne svidja mi se, treba uzeti običan + neki dobar lepak. Ima da se kupi i baš lepak za armaflex, pa ću probati na parčetu da vidim kako lepi.
Druga nepoznanica mi je čime lepiti štof za afrmaflex.
Meni su prozori lepljeni spolja, a iznutra imam drvene lajsne, pa ću da zavučem štop ispod njih. Ivice armaflexa oboriti pod 45 stepeni. Bar tako planiram, videću kako će da bude kad krenem da radim.
Srecko Sojic:
tako sam nekako i ja razmisljao. procitaj na jednoj od prethodnih stranica. mislim da je broker spominjao lijepak kojim je lijepio stof za armaflex i nije probilo ljepilo. jesi li nabavio armaflex, gdje i po kojoj cijeni?
ocekujemo fotografije kad krenes sa akcijom jh
zanima me da li ce spoj izmedju dvije ploce armafleksa pokazati crtu na stofu? vjerovatno da nece ako je ploca dobro dastavljena i stof dovoljno debeo ali ipak....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju