E, ovako treba... > Enterijer

Zidne obloge

<< < (16/31) > >>

Arsa:

--- Citat: maverick  17, 10, 2012, 15:08:07 posle podne ---danas sam kolegi zavrsio izolaciju sharka, od materijala sam koristio ARMAFLEX i preko njega MEBL ŠTOF za oblaganje namjestaja....ljepilo neoprensko a prosudite kako je ispalo...i kutiju gdje se nalazi radio i prekidaci sam napravio od telefonske govornice  jh odnosno jednog njenog malog dijela

--- Kraj citata ---

Ništa to ne valja Mav! sajkaca

Posle tvoje intervencije čovek mora stalno da pazi da se sve ne isprlja i pokvari tu lepotu.  lol

maverick:
Moram da nađem malo novije slike...sad sam usavršio malo tehniku  thumbup

zankiki:
Uhhh... pa ovo je odlično!

Ja gde god kucam na netu armaflex izbacuje mi one okrugle izolacije što idu oko cevi... To što si ti kupovao je na table?

Jesi isti lepak koristio izmedju armaflexa i plastike, kao i izmedju armaflexa i platna?

maverick:
Armaflex kupujem u rolama, nekad je samoljepljiv a nekad moram lijepiti...u oba slučaja lijepo se da oblikovati po svim krivinama po kabinama, pogotvo kod plastičnih čamaca...ja ga lijepim nekim ljepilom koje se zove Neuzin....na suho obje strane....kasnije nemozes pokidati ako si se imalo zeznio....Mebl štof ili kako se već zove kod vas nađem na nekim akcijama

zankiki:
Daj i te slike tvog čamca.
Već vidim da će marisa da dobije ovakvu izolaciju i enterijer!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju