E, ovako treba... > Enterijer
Zidne obloge
maverick:
debljine s kojim sam radio su vecinom 19 mm, neke zavoje i coskove od 10 mm armaflexa....prvo sam namazao kabinu, ljepilom, segment po segment i onda armaflex....mada imas i samljepljivog armaflexa....
platno sam lijepio na armaflex na taj nacin sto sam samo mazao armaflex a platno naslonio i zalijepio...tako nije probilo...ali koristio ljepilo uzin gn 222 koje to moze....
skinio prozore i zalijepio sve, prozore izrezao po onom obliku kako je plastika....kasnije sam skinio jos 1 cm oko ruba tako da platno ima blagi pad prema rubu prozora....kasnije ubacis prozore , silikoniras normalno i sve funkcionira....
brodski stolar:
Gde se nabavlja taj ARMAFLEX i koliko kosta???????????????????????? grandpa
IKA:
--- Citat: brodski stolar 19, 10, 2012, 19:10:44 posle podne ---Gde se nabavlja taj ARMAFLEX i koliko kosta???????????????????????? grandpa
--- Kraj citata ---
http://www.deltaterm.com/index.php?action=artikal&id=1227&naziv=IZOLACIJA%20ARMAFLEX%20AC%2013x99/E%20ROLNA%20[ACE-13X099/E]
maverick:
kod mene ima najsiru upotrebu u izolaciji klimatizacijski kanala i kosta oko 10 eura po kvadratu....i ne moras ga koristiti za cijeli camac, samo na zavojitim dijelovima kabine, ostalo gdje su ravne povrsine stavis stirodur
shomysss:
Interesuje me prica o pluti.Iz ove prepiske sam zakljucio da je moguce lepiti tanku plutu direktno na lim i da to izgleda ok?
Ispravite me ako gresim
Posto nigde nisam video neke slike
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju