E, ovako treba... > Enterijer
Zidne obloge
Dule HU:
--- Citat ---Probali smo sa uvozom, ubacili neku količinu Fastner FR materijala, pokazao se odličan, ali skup...
--- Kraj citata ---
Ništa Petre nije skupo ako imaš para, pogotovo kad znaš da je to ustvarim osnovna namena matrijala - oblaganje unutrašnjosti. Ove slika na sajtu ne dočaravaju kako stvarno taj materijal izgleda u prirodi. Meni je to odlično rešenje pogotovo kad se uzme u obzir činjenica sa možeš da ga lepiš na bilo koji matrerijal pa čak i na neku tvrdu izolaciju.
Bane:
Radio sam nekada sa FLOTEX-om (domaci) i izuzetno sam zadovoljan kako izgleda i kako lako se radi tj nanosi. Jako interesantan materijal i toplo izgleda. Ima ga Saralida na brodu, i koliko ja znam zadovoljan je.
A sto se tice vanbrodskog motora.... :good:
brodski stolar:
prijatelji ja ipak mislim da je najbolja pluta i to ona tanka od 3mm.Lako se lepi a i lepo se slaze uz drvo to bi bio moj predlog. :good:
zoki novus:
ja sam na nekim mestima lepio plutu od 3mm i vrlo sam zadovoljan :good:
poljo:
Vidjeo sam nekolicinu slika sa tim kombinacijama , izgleda veoma atraktivno ako se uradi korektno. Da li obicna spera moze da se upotrebi kao podloga za panele na koje se postavlja skaj? Da li ce da strada od vlage ? Na nekim slikama obnove "Ce"-a sam vidjeo plasticni materijal , meni je licio na lamperiju . Kap . kakva je dostupnost tog materijala i cijena ako se sjecas) ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju