E, ovako treba... > Enterijer
Zidne obloge
busa2:
evo tek sada pregleda malo ovaj vas sadrzaj.Postoji ploca po imenu FOAM to je presovani pa zapeceni stiropor (neka vrsta)obostrano ima glazuru veoma elastican i pogodan za oblikovanje u debljinama od 2mm do 10mm otporan na vlagu,trajan lak za odrzavanje samo u beloj boji a tabla je cinimi se 3000x1500mm.Znaci ekstra lagan i video sam jedan camac koji je delimicno odradjen sa ovim(wc,kuhinja i kapetanija).Covek odusevljen vec 3 god i hoce i kabinu da odradi sa ovim.Ispod ima stiropor,nikad mu nije bilo nekog kondeza on je to malo i ofarbao sa nekom bojom na nekim mestima neskida se boja.On je stavio 4mm debljinu zbog mehanickog ostecenja a sto se tice cene znam da je jeftinije coveka izaslo nego da je radio sa lamperiom i naravno mnogo brze i trajnije bez mogucnosti pojavljivanja razmaka kao kod lamperije.Te ploce je imala firma a ima ih jos ORACLE bili su na kraju bulevara gde pocinje mali mokri lug ali su se sada negde prebacili (988).Toliko od mene pa sad trazite dalje.
BOKAC:
http://www.oracalpolikarbonati.com/
Foam -x NIKAKO nije otporan na vlagu.U enterijerima obesen na zid dobije stomak posle nekog vremena,o mehanickim svojstvima tek ne treba pricati.Na blagi pritisak prsta ostaje trajno ulegnuce.Mozda si Busa lose cuo,posto postoji materijal forex (cesto i mi pri usmenim narudzbinama permutujemo) koji bi bio adekvatniji za oblaganje. U slucaju mislim da je suvise "plastican" za oblaganje unutrasnjosti broda.
Pozdrav
Mezija:
Oracle se sad nalaze posle Jugopetrolove pumpe (Mokri lug) nekih 300 m. sa desne strane. Nisam video te ploce,bile su ploce od pur pene oblozene kartonom,
a ja trazim one sto su oblozene pleksijem (pur pena bela u sendvicu od pleksija ) ima ih raznih debljina
BOKAC:
Ako se ne varam mislis na EASY PRINT.Bar ga ja tako znam.Znam da ga ima u debljini 10 i 23 mm.Mozda imaju i druge debljine.
Korus , Zemun tel.011 2 192 731
Mezija:
Hvala za info Ima ga i Grafix al prodaju samo firmama.
Mislio sam da stavim na plafon.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju