E, ovako treba... > Enterijer
Zidne obloge
Dule HU:
--- Citat: roberto_s 04, 01, 2010, 22:26:27 posle podne ---
--- Citat: Dule Hy 04, 01, 2010, 22:14:49 posle podne ---E mora da provuče negde da je sve krenulo iz Šapca i to ti je! Šta ti je Čivijaš.
--- Kraj citata ---
E Dule , ajd pogodi gde je napravljen prvi vanbrodski motor i koje godine. Naravno .......SH :yahoo: :yahoo: :yahoo:
i tako krenusmo mi u off.....
--- Kraj citata ---
Pa prvi vanbrodsko motor je napravljen prošle godina u Šapcu i to sasvim slučajno kad je Zorter hteo da iskoristi staru čizmu od ko zna čega i upario je sa koslilicom tipa Wankel-Boxer
zorter:
E to ces tek da vidis, cizma od Johnsona i motor od kosilice. Samo da nadjem kosilicu. :good: :lol:
poljo:
Ajd nazad . Skaj , pluto ????? Te tecne tapete ne igraju ocito jedino da se mijesaju sa plastikom kakvom al ce onda da bude tvrdo i sareno ...znaci bljak.
zorter:
Poljo, skaj se lako zapara i cepa. Ne preporucujem. :nono:
Pera GARMIN:
--- Citat ---Ja sam čuo i video parče materijala koje služi za oblaganje enterijera, to je neka vrsta sunđeraste tkanine koje se lepi ali izgleda fantastično, ali više o tome može da nam kaže Pera Garmin jer mi je on to parče pokazao a doneo ga je sa prošlogodišnjeg Metza ako se ne varam. Pero demantuj me i kaži da nemaš pojma o čemu pričam pa da ispadnem somina.
--- Kraj citata ---
Dule,
tebe ne bi mogao da demantuje ni hadži struja lično...
LM, radi se o skaju, veštačkoj koži, eko koži... kako god... vinilnom materijalu na koji je u procesu proizvodnje laminiran tanak sloj poliuretanske pene, koja liči na sunđer. Ispadne kao da je skaj zalepljen na sunđer. Ali je naravno sve UV stabilno, ne pije vodu, i namenjeno je nautičkoj upotrebi. Glavna namena mu je oblaganje obloga enterijera, nije za direktno lepljenje na oplatu sa unutrašnje strane. Stvar olakšava tapaciranje, jer nije potrebno krojiti sunđer pa skaj...
http://www.resinflex.com/be/main.php?page=fe_std&id_page=sezione3&sezione_fe=sezione3
Probali smo sa uvozom, ubacili neku količinu Fastner FR materijala, pokazao se odličan, ali skup...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju