E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Enterijer na plovilu
poljo:
E to . Ja sam imao namjeru da pustim ovo da tece i da dobijem jos koju ideju pa da navalim sa pitanjima o materijalima. Citao sam sve sto ste napisali ovde i jos po negdje o materijalima za izolaciju i nadjoh da je neko nekad negdje spomenuo i modernije materijale od stiropora i stirodura. Moze vo i u drugu neku temu sto da ne . Kap... sta mislis? Da se manemo politike i da gledamo kako da uljesamo sebi ovo sto volimo .
Zorteru, steta sto nisi pecaros, pitaj one koji pecaju kako to silno smiruje i isprazni negativnu energiju iz covjeka. Kad zaigra stap nista vise nije vazno.
zorter:
Poljo, pecao sam nekad i znam kako je. Ali nisam neki ljubitelj ribe, osim onih malih (kod nas ih zovemo kesege), pa kad ih isprzis, jedu se onako sa kostima. A od ostalih, krupnijih, jedino volim kecigu posto nema kostiju.
S obzirom koliko pribora imam, mogao bi biti pecaros, al nemam vremena za pecanje, a ne isplati se uzimati dozvolu da bi par puta izasao na pecanje. Na vodi uzivam u voznji camcem, kupanju, igram yamb sa zenom, karte sa decom, i za pecanje nema vremena. Ali kad odem u penziju (ako dozivim), nista ne garantujem da necu opet poceti.
Zato i predvidjam neko plovilo sa kucicom da bih mogao tu i da zivim. Pozzzzz :good: :drinks:
Kapetan:
@zoki022 razumem i nije mi tesko :good:
@poljo :good:
poljo:
Ovo je poprilicno lijepo i skladno za moj pojam .Da li bi bolje bilo da su boje svjetlije?
broker975fx:
da se ja pitam ja tu ništa ne bi diro :preved:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju