E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Enterijer na plovilu

<< < (8/10) > >>

odissej:
Ups......onda moj post ne vazi. :smile:

broker975fx:

--- Citat: odissej  12, 12, 2009, 19:28:22 posle podne ---Ups......onda moj post ne vazi. :smile:

--- Kraj citata ---

Vazi za mene :drinks:

poljo:
Bacaj te ljudi ideje , nekome ce valjati cak i ako nije direktno vezano za ovaj konkretan slucaj . Ima strasnih ideja koje se samo moraju prilagoditi prostoru ili prostor njima . Zato je "samogradnja" zahvalna za sprovodjenje u
zivot. Ko nema para , mora da misli i da se prilagodjava.

Kapetan:

--- Citat: odissej  12, 12, 2009, 19:28:22 posle podne ---Ups......onda moj post ne vazi. :smile:

--- Kraj citata ---
vidi odisej ako je camac sirok 3 metra a kuhinja recimo dugacka 2 metra logicnije je da stedis po duzini nego po sirini

kuhinja je siroka 60cm  moras imati prostora za kuvara minimum 70 cm da moze covek da se krece to je vec 130 cm .... sta da stavis u 170 sa druge strane ? ovako kuhinja uzduz sporet u osu broda gde se najmanje ljulja i milina...

brod do 10 metara moze da manevrise jedan covek , vec preko toga brod trazi mornara... zato se treba drzati maximalno 11 metara e sad smestiti sve u 11 metara nije bas jednostavno :)

Kapetan:
il ce visina biti za pigmejce il ce ladja biti visa nego sira sto i nije najpametnije...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju