E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

koje ulje sipati u nogu

<< < (6/9) > >>

Kapetan:
odnos cene i kvaliteta mislim da nije odgovarajuci .. slazem se sa tobom da je veca cena od kvaliteta..

ali opet ako kola stanu parkiras i narucis taxi a ako ti ladja stane na sred plovnog puta onda pocnes da se pitas da li vredelo tih nekoliko dinara vise...

Kapetan:
naravno sve moze jeftinije.. ulje za auto umesto ulja za vanbrodski, dvotaktol umesto motulovog dvotaktola, filter od yuga umesto orginalnog filtera, bosna svecice umesto NKG preporucenih, metalni kanister za kola umesto pravog nautickog kanistera, konopac za ves umesto konopca od nylona, kosacica umesto vanbrodskog  ....

a onda kada motor strada ne znas o cemu se radi... nautika nije jeftina rabota a drasticno postaje skuplja kada se krene sa budzenjem...

i ja sam voleo budzenje dok nisam procitao KAKO SE KALIO TIKI, e od onda gledam da ne budzim uopste ...

iako izgleda jeftinije na kraju platis troduplo ...

Vlada 69:

--- Citat: Kapetan  10, 08, 2010, 11:31:29 pre podne ---naravno sve moze jeftinije.. ulje za auto umesto ulja za vanbrodski, dvotaktol umesto motulovog dvotaktola, filter od yuga umesto orginalnog filtera, bosna svecice umesto NKG preporucenih, metalni kanister za kola umesto pravog nautickog kanistera, konopac za ves umesto konopca od nylona, kosacica umesto vanbrodskog  ....

a onda kada motor strada ne znas o cemu se radi... nautika nije jeftina rabota a drasticno postaje skuplja kada se krene sa budzenjem...

i ja sam voleo budzenje dok nisam procitao KAKO SE KALIO TIKI, e od onda gledam da ne budzim uopste ...

iako izgleda jeftinije na kraju platis troduplo ...

--- Kraj citata ---

:good: :drinks:

velkom:
Udaljili ste se od pitanja. Ne radi se o budženju ili improvizacijama. Ja sam već sipao to ulje iz tube. To me je i potaklo na razmišljanje da li je to dobro za mene ili samo za prodavca. 3x660=1980din/1x480din. Kapetane i Vlado, to je već u startu skuplje 4 puta. A pitanje je bilo možda više za nekog iz te struke, zauljene. Ne šta je sigurnije i ima veće izglede na uspeh nego zbog toga i toga to ne treba ili smeš da uradiš bez posledica. Pozdrav.

Kapetan:

--- Citat: velkom  10, 08, 2010, 12:01:19 posle podne ---Udaljili ste se od pitanja. Ne radi se o budženju ili improvizacijama. Ja sam već sipao to ulje iz tube. To me je i potaklo na razmišljanje da li je to dobro za mene ili samo za prodavca. 3x660=1980din/1x480din.

--- Kraj citata ---

za prodavca je mnogo bolje nego za tebe, ali i za tebe je bolje nego da si stavio obicno... nisam strucnjak , ali mislim da je motoru bolje recimo 10%, ne verujem da je veci procenat , naravno posto je postupak proizvodnje skuplji a prodata kolicina manja , cena ide gore :(  ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju