E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
koje ulje sipati u nogu
Профа:
Тако је Зоке! :)
zorter:
Ja to vec rekoh!!! :good:
Vlada 69:
Ja sam nekada u Tomosa 4 sipao Modricino SAE 90 ako se dobro secam i nije bilo problema ali u Motore novijih datuma i nove,ne bih se bas zajebavao.Skupe su to igracke.
Nego,kolika je to razlika u cenama "ovog" ili "onog" ulja?Koliko to ulja staje u tvoj motor pa je ta razlika u parama velika ??
Siguran sam da neka razlika npr.u hidrofobnosti/hidrofilnosti izmedju tih maziva postoji.Ja sam uvek za varijantu sipati ono sto proizvodjac kaze.
Kapetan:
ja sam u cizmu sipao FUCSH ulje ili tako nesto ima ga kod Dimivke u svetioniku i koliko sam shvatio to je jedno od najboljih za vanbrodske motore, a nije bili nesto skupo .. sipao sam ga u hondu i yamahu i 3 tube su bile sasvim dovoljno
velkom:
U Svetioniku to ulje u tubi kako god da se zove ime neutralno pakovanje bez oznake viskoziteta ili nekih drugih specifikacija a 250ml košta 660 din.( x 3 pakovanja) a litar kvalitetnog Elf menjačkog ulja za automobile košta 480din (a ima i jeftinijih). Nije samo stvar u lovi nego u principu. Zašto bih plaćao nešto više i jedan dinar ako ne moram. To sam hteo da proverim na ovom forumu. Mislio sam da neko ima konkretnih znanja iz ove oblasti bez namere da prethodna mišljenja omalovažim. Pozdrav.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju