E, ovako treba... > Plovila
Aluminijumski Camac
HOGAR:
Ko vas dvojicu ne zna,pomislio bi da ste krvni neprijatelji ha
kemppi:
Evo i camca pred porinuce(nadam se definitivno)jer smo imali tehnickih problema,ali smo ipak sve prevazisli.Ima jos majstorisanja oko elektrike,tende,ali to ce se uraditi na vodi.Na slikama se vidi da je u zadnjem boksu smesten akumulator i kaljuzna pumpa,a medjusobno su odvojeni pregradom,tako da se iz duplog dna kisnica skuplja u pregradu gde je pumpa,koja ima plovak i sama se ukljucuje po potrebi.U zadnjem bocnom boksu je rezervoar,tako da je fizicki odvojen od akumulatora i pumpe.U pramcanom boksu je hermeticki zatvoren poklopac,da se moze kontrolisati da li je dvodno suvo.Iza vozaca je rasklopivi sto,koji moze posluziti i za sedenje.
SALE NB:
Sada, kad sam ga video i uživo, mogu samo da čestitam majstoru i novom vlasniku! thumbup thumbup thumbup 114
kemppi:
Zimus poceh sebi da pravim camac po zelji i meri,za sve vremenske prilike,naravno od amulinijuma.Dosta mi je bilo smrzavanja na kabriolet camcu,pa sam resio da ne odstupim od starog koncepta,ali sa malim modifikacijama.Cesljao sam strane sajtove i prikupljao ideje.To je vec moje standardno izvitopereno V korito,sa suprotno nagnutim dnom,dimenzija:duzina preko svega 6,6m,sirina 2,15(u patosu 1,25m),visina stranica 0,75m,tezina 350kg,ima tri boksa za stvari,nepropusnu(sigurnosnu) komoru u patosu,samoprazneci kokpit
budens72:
Kemppi razvalio clap
najbolji alu čamac koji sam ja video kod nas..... bravo majstore !!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju