E, ovako treba... > Plovila
Aluminijumski Camac
STG:
--- Citat: stvlada 12, 12, 2009, 01:31:54 pre podne ---Kod nas tesko da moze da se nadje ta legura i mislim da je najblize tome AlMg 5,od kojih sam napravio par siklji,jedino sto je malo tezi za savijanje od Al 99.Jedna je ofarbana,druga nije i tako i dan danas plovi.
--- Kraj citata ---
Vlado sta ti kazes?Kakva su tvoja ranija iskustva sa aluminijumom i camcima?
Reci mi koliko je izvodljiva ova varijanta a la dunas...
budens72:
Kemppi svaka čast :good:
ove informacije su mi baš bitne,jer planiram neki čamac od aluminijuma,tj. imam alu čamac, ali bih da pravim brodić od aluminijuma
Vlado ima u Sevojnu 5754, to je AlMg3
STG:
--- Citat: budens72 12, 12, 2009, 09:23:36 pre podne ---Kemppi svaka čast :good:
ove informacije su mi baš bitne,jer planiram neki čamac od aluminijuma,tj. imam alu čamac, ali bih da pravim brodić od aluminijuma
Vlado ima u Sevojnu 5754, to je AlMg3
--- Kraj citata ---
Budens ko je radio taj prednodni camac?jesi li zadovoljan i naravno planiras li istog majstora?
budens72:
To su radili majstori iz Novog Sada u "kineskoj četvrti" na znam ih lično,ja sam čamac kupio polovan, ne rade loše ali su preskupi. Čujem da sad rade za 2000 evra čamce kao moj...a to je baš preskupo,obzirom da materijal ne košta više od 500 evra
kemppi:
--- Citat: Kapetan 12, 12, 2009, 00:51:47 pre podne ---
--- Citat: Kapetan 11, 12, 2009, 21:26:58 posle podne ---posto sam ja delimicno razumeo a verujem i ostali , mozda da napises listu limova i al limova koji e mogu koristiti u brodogradnji od najboiljih do najgorih, naravno napomenuti sta ne treba koristiti...
dosta nas planira da gradi brod u neko dogledno vreme pa bi dobar savet dobro dosao !!!
--- Kraj citata ---
kempi jel moze ovaj spisak ?
--- Kraj citata ---
Kapetane poslao sam spisak,citaj redom ne preskaci.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju