E, ovako treba... > Plovila

Aluminijumski Camac

<< < (29/44) > >>

mossi:
Ma čim pirka povetarac ili se krećeš odmah je prihvatljivo.  :)

kemppi:
Da i na ovom forumu predstavim camac koji pravim nasem bivsem clanu Busi2,kojeg je Kapetan iz samo njemu znanog razloga oterao sa foruma.
Aluminijumski gliser sa izvitoperenim V koritom,suprotno nagnutim dnom,dimenzija 6,15x2,03m.sirina u patosu1,5m,visina stranica 0,5m.Camac ima 4 boksa za odlaganje stvari i pribora i dvodno(duplo dno) u patosu.

Kapetan:

--- Citat: kemppi  07, 06, 2012, 00:40:47 pre podne ---Da i na ovom forumu predstavim camac koji pravim nasem bivsem clanu Busi2,kojeg je Kapetan iz samo njemu znanog razloga oterao sa foruma.

--- Kraj citata ---

busa nije oteran vec je sam,  da kazemo,  "otisao na bogatije pasnjake"  , nalog mu nije ugasen radnja mu jos radi na ovom sajtu i koliko vidim redovno se oglasava sto je sasvim ok  thumbup ... a otisao je zato sto je drugara gurao u "draganovu radionicu" ja mu malo skrenuo paznju a sebi pravi camac kod tebe (verovatno ima spremno objasnjenje  stri ) ... toliko o drugarstvu  ha

kad smo to razjasnili  daj nam malo vise podataka o ceni, debljini aluminijuma kao i leguri ?

camac izgleda sasvim lepo, ali me zanima cemu ovi nastavci na egijama ?
iz kog razloga egije ne prate liniju korita vec se vare samo pri krajevima gde ne treba mnogo popunjavati varom da bi se napravio spoj (oticanje vode? ) ?

eni blue:
Kemppi, ja ti necu nista reci, moje misljenje vec znas, ali i dalje tvrdim da je ovo najkvalitetnije uradjen alu camac vidjen kod nas. A sada ces nadrljati jer porucioc ovog proizvoda je otpisani iz  ffff ffff ffff

Arsa:

--- Citat: eni blue  07, 06, 2012, 06:05:57 pre podne ---Kemppi, ja ti necu nista reci, moje misljenje vec znas, ali i dalje tvrdim da je ovo najkvalitetnije uradjen alu camac vidjen kod nas. A sada ces nadrljati jer porucioc ovog proizvoda je otpisani iz  ffff ffff ffff

--- Kraj citata ---

OTPISAN?  eek

Sale. Čamac lepo izgleda i sve čestitke za rad. Da se ne ponavljam.  clap

Očekujem nastavak Otpisani 2, 3, 4,   114

Ili Saša 52, 53...  6589

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju