E, ovako treba... > Restauracije

Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma

<< < (18/70) > >>

LSI:

--- Citat: deda  03, 03, 2011, 20:49:33 posle podne ---Ajmo malo ozbiljnosti!Covek ima ideju , resio da je realizuje a vi mu odmazete!Neka ga produzuje ,prosiruje.....!A pumpu ce ipak dobiti!

Mada je za nas najbolje da nista ne dira a lovu investira u Stanka i slicno!!!

--- Kraj citata ---

Unapred se zahvaljujem na poklonu. Pumpa bi trebalo da je deo obavezne opreme na svakom plovilu.
Iako sam ja gotovan i rado bih imao pumpu na struju, biću zahvalan i na mehaničkoj. Samo nemojte da posle bude: "Mi rekli - pa porekli!"

A koliko vas više dodje, poput Pingvina44 koji se ponudio, zasuče rukave i pomogne da čamac pre stigne do vode, više para će ostati za Stanka i te slične stvari.

Kad mi se Kaćintata javi i uradi produžetak čamca, objaviću konkurs za dobrovoljce, pa ko voli nek izvoli. Svima će nam Stanko više prijati.

mossi:
Ako se sećam postova sa početka, to je aluminijumsko korito, nitovano.
Kakav se produžetak planira, koji materijal i koja je tehnologija?

busa2:
lazo , neosvrci se na provokatore (dušebrižnike) znas i sam da novus mora da komentarise  :on_the_quiet:  i podbada inace bi pukao a deda je partizanovac  :skull: on malo pali -malo gasi izigrava i dobrog i loseg policajca (grobar -sta bi drugo). Nego ti sve radove da stavljas na forum, da pratimo restauriranje paceta u labuda .

moja velika podrska  :stop:

LSI:

--- Citat: pingvin44  03, 03, 2011, 21:02:30 posle podne ---A posto sam se prvi javio od Stanka kao nagradu dobijam repic. Sto je fer fer je.....

--- Kraj citata ---

:good:
Ko pre devojci - tome i devojka!

A ostali dobrovoljci - molim ne gurajte se!
Ima Stanko i dva lepa "uveta", pa papci, pa ...

Možda neko voli da okreće ražanj - pazite, to je vrlo odgovoran posao!
Moramo dobro razmisliti ko će zaslužiti to zadovoljstvo.
Možda onaj ko bude najviše šmirglao pre farbanja?

Odmah da znate, pravila konkursa su jednostavna:
1. Pravo na izbor delova Stanka imaju samo manuelci.
2. Mislioci i filozofi dobijaju ono što ostane ali moraju da donesu rashladjeno pivo.

Ima još pravila ali ova dva su najvažnija.

stvlada:
Kojom metodom ste mislili da ga produzavate,posto je Al u pitanju debljine 1,5mm a spojevi su nitovani plus diht masa?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju