E, ovako treba... > Restauracije
Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma
LSI:
Зар после свега што сам на мом чамцу урадио, још и прамчани мотор да постављам? Ма, хајде...
Хвала ти за овај линк из другог угла. Стварно је тесно.
srsa:
Лазо, ОБАВЕЗНО угради прамчани мотор, или ћеш разочарати велики број нас чланова форума који жељно ишчекујемо наставак саге о Ружном пачету. stri stri 114 ffff
LSI:
--- Citat: srsa 25, 08, 2015, 11:31:11 pre podne ---Лазо, ОБАВЕЗНО угради прамчани мотор, или ћеш разочарати велики број нас чланова форума који жељно ишчекујемо наставак саге о Ружном пачету. stri stri 114 ffff
--- Kraj citata ---
Ружно паче је порасло. Истина није постало прелепи лабуд, али некаква пловка јесте.
Надам се да ће се задржати дуже, међутим, ако одлучи да одлети у неке друге крајеве, ко зна... можда прича добије и наставак.
А дотле, ма, има и на овој патки да се чупа перје, да се храни, мази... биће писања... Знате ви мене и ону народну: Докон поп и јариће крсти. Пловка није јаре али шта мари?
LSI:
Рекох ја вама, биће посла око ове моје пловке.
Јуче, хтедох да чујем мало моју јамаху, стиснем "старт" тастер, мотор прихвати из прве, запреде као маче... па поче да штуца и да се гуши...
Као да га нека јектика изједе изнутра, угуши се два, три минута по паљењу.
Креснем опет... Штекће стартер, као бесан али... тајац...
Изгледа да гориво не стиже до цилиндра.
И ето мени једа за сутра, тј. за следећи викенд. Срећом, имам негде (само да се сетим где) ново црево са пумпом за гориво. Међутим, послушаћу нашег другара, ДулетаН - набавићу и нови конектор, којим се црево за гориво спаја с моторм. Кад је ново, нек буде све ново.
Па да видим онда, хоће ли да ради...
А за Срсу и остале жељне приче о реконструкцијама... јесенас или почетком следеће године, прерадићу део на којем је сад монтирано седиште.
Овако како је сад, постављено је високо.
Кад сам планирао позицију за седење, нисам мислио да ћу имати овакво седиште, а кад сам га намонтирао испало је много високо. Е, то ће ићи доле за неких петнаестак снтиметара.
Као што рекох, биће забаве...
zankiki:
Ja tebe u svoj brod ne bih pustio. Ti si maler, definitivno ha ha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju