E, ovako treba... > Restauracije
Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma
DuleN:
Laki,
Ti preskoci fakt da sam ja vec pio pivo kad si ti stigao...
A Divna me pita: kad ce Laza doci dodo ....
Ja ono, upleo se, kazem, sad ce ( a mislim, joooj sa suprugom dolazi ...)...
Ma idi... Kosmar danas u marini Slankamen...
I na krajui stize Laki sa zege osiguracima ali bez filtera za gorivo...
Uf, malo sam dugacak, al ajjjj.....
barbanesa:
neka je sa srecom porinuce camca ,dobro dosao u F odelenje mislim po tablici,a vodu u camcu nemas jer ja jos nisam dosao da vidim camac... ffff 25648 114
mossi:
LSI king kuku
114
Kapetan:
--- Citat: LSI 24, 05, 2015, 17:17:28 posle podne ---Али ако је за утеху, оно што ме је обрадовало, када сам стигао, у чамцу није било ни капи воде!
--- Kraj citata ---
pa naravno kad je camac supalj pa sve iscurelo u reku !
LSI:
Е, какви сте (неки од вас, да сад не именујем, препознаћете се сами)!
Ал' нека, моји сте и такви, какви сте, па макар и ...
Нисам стигао да напишем, тек, у суботу је и филтер намонтиран.
Стиснем онај мој бели тастер... а мотор "крес" из прве. Преде јамаха као маца. Тихо, мирно... Чини ми се, гласнији је звук млаза воде за хлађење.
Уживам ја тако пар минута кад... Тишина. Тајац. Само шум таласа...
Угаси се "љута макина"!
Тастер опет... ништа. Штекће, режи стартер као љута звечарка али нема оне лепе музике од пар тренутака раније.
Нема горива - поставља др ЛСИ дијагнозу.
А резервоар до врха пун.
Стисни, друкај на пумпу, крес ... Опет преде. Пар минута па опет тишина.
Људи моји, шта је ово?
Гледам у небо... Не видим га али осећам, смеје ми се онај маторац брадати од горе. Види он све ово па решио да ме још мало помучи на овом свету.
Стисни, друкај, старт... ради! Пар минута...
И тако неколико пута. Видим ја, решио Стари да ни та субота не буде баш у целости мој дан, па ко велим, кад је већ тако, њему у инат, нећу да се секирам. Попијем пиво са братом од тетке који ми је правио друштво, онда преварим ДулетаН да и он мало стиска, друка и стартује али ништа он то боље од мене није урадио.
И тако, остаде посао незавршен.
Међутим, јуче, док сам ја возио негде испод Горњег Милановца, зврцне ми телефон и пријатељ из марине јавља: - Био мајстор за јамахе. Заменио неки конектор на цреву за гориво и сад више не вуче ваздух. Ради!
Е па, пријатељи моји, ко не верује, нека у суботу дође у марину у Сланкамену па ће да види и то чудо невиђено. Брод од алуминијумског лима, на чијој кормиларници је истакнут знак који од пре пар дана стоји овде на форуму уместо оне моје лепе слике, запловиће макар на пар минута ако Дунав дозволи.
Ако баш и не заплови, ипак ћемо ми попити по неко пиво. Ваља се!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju