E, ovako treba... > Restauracije
Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma
busa2:
Lazo , hvala na informaciji sigurno resava mnogima dileme. Samo mi reci koji je to stručnjak za aluminijum ?
LSI:
--- Citat: busa2 04, 04, 2011, 21:04:47 posle podne ---Lazo , hvala na informaciji sigurno resava mnogima dileme. Samo mi reci koji je to stručnjak za aluminijum ?
--- Kraj citata ---
Radi se o Zokijevom prijatelju - Luki.
Mlad čovek, radi sa ocem u radionici u Novoj Pazovi.
Izgleda da su zaista specijalizovani za neke specijalne varove. Video sam danas na radnom stolu neke ramove od visokolegiranog materijala.
A video sam i komad aluminijumskog profila za koji je zavaren profil od nerdjajućeg čelika!
Ljudi kažu da to ne može ali taj var sam imao u rukama i meni deluje sasvim čvrsto i trajno.
Imajući to u vidu, nadam se da će i ovo što treba meni da uradi, uraditi dobro.
maverick:
http://www.njuskalo.hr/strojevi-obrada-metala/durafix-stangice-zavarivanje-aluminija-oglas-2628879
evo kod nas na nekom oglasniku....
LSI:
Tek da se zna da se i danas nešto radilo...
Bio sam danas kod Luke - moram da priznam da je mladić ostavio lep utisak na mene.
Objasnio mi je kako misli da izvede radove i dopalo mi se kad je rekao da će sutra skinuti osnovne mere i nacrtati sve u auto-cad-u kako bi dobio najbolje iskorišćenje materijala.
Mladić izgleda stvarno zna šta radi i kako to treba da bi bilo dobro.
Sada sam mnogo sigurniji da će na kraju moje "Ružno pače" (koje, uzgred, uopšte nije tako ružno) zaista postati "Labud".
Možda i ne bude najlepši labud na svetu ali će krstariti našim vodama - i to uskoro!
Inače, Luka kaže da nema živaca za aktivnosti kakve volimo mi na vodi i oko vode. Njemu je to sporo.
On, dečko, ima letećeg zmaja i pozvao me je da mi pokaže kako to izgleda!
Iskušenje je veliko - mislim da ću prihvatiti poziv čim malo otopli.
Ali, samo da znate, pre nego što sam izašao iz nejgove radionice, iz jedne fijoke izvadio je - šta mislite šta? Katalog Motomarine!
Dao mi je da pogledam neke ogradice od prohrona - jer, Bože moj, kakav će to biti Labud ako na pramcu ne bude imao nekakvu ogradicu?
IKA:
još par slika tvoje lađe i bićeš banovan , na mesec dana :preved:
Lazo zašto ne proveriš taj oglas u HR lakše je organizovati isporuku iz HR.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju